Salveaz-o pe Mariana

adăugat de Tatiana Terentiev

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Mă numesc Tatiana și sunt o mamă, care are o durere pe care nu o poate liniști nimeni. Am născut o fetiță pe care am așteptat-o foarte mult timp. Iar când a apărut în viața noastră, s-a născut în asfixie. Din primele clipe a fost lipsită de caldura mea fiind incubată și transferată în reanimare unde medicii au luptat ca ea să rămâna în viață. A stat în secția reanimare două săptămâni din cauza convulsiilor care îi provocau stop respirator și care până în ziua de azi tot nu dispar. După am fost transferați în secția Neurologie unde am mai stat câteva săptămâni și la externare am plecat cu un buchet întreg de diagnoze.

Acum, micuța noastră suferă de paralizie cerebrală infantilă, tetrapareză spastică, epilepsie simptomatică rezistent medicamentoasă, retard psiho-motor și verbal sever, atrofia parțială a nervului optic, microcefalie. Medicii din Republica Moldova strâng neputincioși umerii, spunându-mi crudul adevăr în față, că copilașul meu nu va zice cuvântul „mama”, pentru că nu va putea vorbi niciodată, nu va putea merge singură și nici vedea lumina zilei cu ochișorii ei frumosi de îngeraș. Am găsit o clinică internațională specializată care, în urma unei investigații, ar putea să ne zică dacă-i pot salva viața copilei noastre.

Eu primesc o îndemnizație și o pensie de invaliditate pentru ea în valoare de 2 000 lei, soțul lucrează din câștig zilnic, nimic stabil. Banii pe care îi avem ne ajung doar ca să o întreținem pe Mariana și să circulăm la un centru de reabilitare.

Investigațiile costă mai bine de 1 600 euro fără multe alte cheltuieli suplimentare. Pe platforma Guvern24 dorim să colectăm suma de 1 000 euro.

În pofida nesiguranței din partea medicilor, noi credem din toată inima că fetița noastră își poate căpăta un zâmbet adevărat și să alerge pe piciorușele proprii.

Credem în marea putere dumnezeiască și avem speranța că se vor găsi oameni de bună credință care ne vor ajuta.

Fiecare leu pentru noi contează, strânși împreună vor putea salva o viață.


 


 


 


 


 1. Anonim 

  3 ani în urmă
  €10
 2. Nicolai Guzgan 

  3 ani în urmă
  €10
 3. Anonim 

  3 ani în urmă
  €10
 4. Anonim 

  3 ani în urmă
  €10
 5. Nadya Sevdeev 

  3 ani în urmă
  €50

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!