Salvează-i viața lui Augustin

adăugat de Maxim Negrescu

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Strigătul disperat al unei mame.

Acum un an, Carolina Cemortan, o mamă din raionul Fălești, cerea ajutorul oamenilor de bună credinţă ca să-și trateze copilul de șase ani, bolnav de cancer la ochiul stâng.

Atunci, mulţi au răspuns apelului. Lupta cu maladia a fost însă mult mai dură decât părea. După câteva luni de tratament, lui Augustin i-a fost extras ochiul, iar în prezent, boala progresează de la o zi la alta și îi poate afecta creierul.

Singura soluție de a stopa tumoarea este o procedură care poate fi efectuată într-o clinică din Ucraina. Costul este de 5 000 euro.

Carolina încearcă zilnic să-și încurajeze astfel băiatul. Ea îşi stăpâneşte însă cu greu emoţiile. După pereții sumbri, suferința de mamă pare să fie mai grea ca niciodată.

În prezent, Augustin este internat la Institutul Oncologic din capitală. Se află aici după mai multe proceduri de chimioterapie efectuate într-o clinică din Ucraina. Mama băiatului spune că l-a adus la Chişinău, întrucât nu mai aveau posibilitate financiară să rămână internaţi în spitalul din ţara vecină.

Singura șansă de a stopa tumoarea care poate afecta creierul băiatului este o procedură care se face într-un spital din Ucraina.

Din pacate, mama copilului nu dispune de toata suma de bani pentru tratament și din aceasta cauză cere ajutor din partea oamenilor care nu sunt indiferenți și doresc să contribuie cu ce pot la salvarea vieții lui Augustin.

http://jurnaltv.md/ro/news/2017/4/13/strigaul-disperat-al-unei-mame-10279871/#2


 

 1. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 2. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 3. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 4. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 5. SMS  

  3 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!