Salvează-l pe Daniel

adăugat de Evelina Burcovschi Comendant

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Update, 30.11.2016: Vă mulțumesc că sunteți în continuare alături de noi.

După un șir lung de investigații și tratamente la Institutul Oncologic din Chișinău, tânărul a plecat la Moscova, în speranța de a-și salva piciorul. Boala însă, a avansat rapid, iar pentru a preveni afectarea altor organe, medicii de acolo i-au amputat, totuși, piciorul.

Daniel e în continuare la Moscova. În scurt timp va începe ședințele de chimioterapie. Sperăm ca aceste ședințe să fie ultimile chinuri pentru el.

Băiatul parcurge o perioadă foarte dificilă, toată viața i-a fost dată peste cap, iar pentru a continua tratamentul si a procura o proteză, care i-ar ușura chinul, el are nevoie de aproximativ 17 000 de euro, bani care depășesc posibilitatile părinților.

http://jurnaltv.md/ro/news/2016/12/13/impreuna-putem-salva-o-via-a-10266402/#5


Atunci când aripile încep a se desface, atunci când visele iau formă, când dragostea se înfiripă, tocmai atunci Daniel Zubatîi a primit cea mai grea lovitură din viața sa: Sarcom osteogenic în regiunea osului tibian al piciorului stâng - cancer la os, acesta este diagnosticul băiatului la ai săi 18 ani. În dorința de a se face bine, a urmat spitalizarea, 4 blocuri de chimioterapie; toate acestea nefiind suficiente pentru tratamentul deplin, căci ceea ce îi comunicau medicii este că piciorul trebuie amputat pentru a nu afecta alte organe.

Speranța lui Daniel a prins contur la Moscova, unde medicii au spus că-i pot salva piciorul. Pentru tratamentul lui Daniel e necesară suma de 17 000 euro. Suma care depășește, cu mult, posibilitățile părinților. Pe platforma Guvern24 dorim să colectăm suma de 5 000 euro.

Nu există nimic mai deziluzionant decât o asemenea boală la vârsta de 18 ani pentru un tânăr, care iubește la nebunie fotbalul și care practicând trânta a ajuns să-și depisteze boala. Ceea ce până acum era o banalitate, acum este cea mai puternică dorință a lui Daniel - să poată merge. Să poată merge fără cârje și scaune cu rotile, să ducă o viață obișnuită, să se bucure alaturi de semenii săi, de tinerețe și toate plăcerile ei. Daniel vă roagă să-i fiți alături în acest moment dificil pentru el. Împreună putem să-l ajutăm să devină învingător!


 


 


 


 

 1. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 2. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 3. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 4. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 5. SMS  

  3 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!