Sandu Puiu va merge din nou

adăugat de Victor Rusu

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

La 11 ani, bola lui Sandu a debutat cu dureri la nivelul Coloanei Vertebrale.

În decembrie 2016 a fost spitalizat în secția neurochirurgie a Institului Mamei și Copilului, apoi a fost transferat în secția ortopedie cu diagnosticul fractură prin tasare la nivelul TH12, L4. Din Noiembrie 2016 copilul prezintă tulburări de mers, sindrom neuroendocrin, sindrom osteoalgic.

În Ianuarie 2017 se spitalizează în secția de reabilitate a Institutului Mamei și Copilului; urmează tratament recuperator fără dinamică pozitivă.

Specialiștii presupun că Sandu Puiu ar putea avea Diagnoza Friedrich Ataxia. Din statistica medicală unul din 50 mii de oameni are această maladie - care poate fi depistată în urma simptomelor pacientului și a testelor genetice, care din păcate nu se fac la noi în țară.

Sandu Puiu este din satul Malcoci, raionul Ialoveni, acum are 12 ani. Până nu demult era un copil ca toți ceilalți. Din Mai 2016 a început suferința, are dureri mari în spate și picioare, nu se poate deplasa. Mai mult petrece timpul în spital sau acasa, unde îl vizitează profesorii și prietenii.

Băiatul are un vis, să meargă ca înainte.

De când stă în pat a descoperit o pasiune pentru desen.

În decembrie 2016 a avut o expoziție personală de picturi în Gimnaziul Malcoci. Expoziția a fost un succes.

Familia lui Sandu îi roagă pe toți oamenii cu suflet mare să îi ajute să strângă resursele financiare necesare pentru a investiga băiatul peste hotare, de a stabili diagnoza exactă și a începe un tratament.

Donația o fac și eu și prietenii mei. Te rog și pe tine ce ne știi pe noi, pe tine care știe familia lui Sandu, pe tine ce îi ești vecin de stradă, pe tine fată cochetă, pe tine tinere, pe tine omule, te rog să fii generos și să-l ajuți pe Sandu.


 


 


 

 1. Anonim 

  2 ani în urmă
  €30
 2. DTMF  

  2 ani în urmă
  €1
 3. DTMF  

  2 ani în urmă
  €1
 4. Cris Tina 

  2 ani în urmă
  €5
 5. Anonim 

  2 ani în urmă
  €2

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!