Save Robert Istratii

adăugat de Veronika IstraTii

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


12.05.2016

Dat fiind faptul că rudele și prietenii de familie au adunat deja prin contribuțiile lor 5000 euro, suma țintă pe platforma Guvern24 a fost actualizată la 3000 euro, față de 8000 euro, cât era inițial. 
 


Oameni  buni cu sufletul mare! Apelăm la ajutorul dumneavoastră pentru Robert, el are 6 ani și vrea să meargă pe picioarele sale, să fugă, să-l ajungă pe fratele lui geamăn din urmă care e sănătos și foarte ager... Robert e deosebit, s-a născut cu paralizie cerebrală (ДЦП - în rusă). Familia sa locuiește în Bălți la chirie. Mama lui Robert a fost operată la inimă anul trecut, tânără, la 33 de ani se roagă și crede, că Robert se va face bine. În ultima jumătate de an Robert s-a învățat să stea așezat fără susținere a spatelui. Este o realizare foarte mare! Păcat că i-a slăbit vederea. Dar există speranță că va putea merge și vă reuși să fie desinestătător.


Tatianei, mamei sale, după operație îi este contraindicat efortul fizic, dar Robert crește...  Totul se rezumă la bani, care le lipsesc, tatăl lui Robert muncește, dar salariul în Bălți nu-i mare, pe unde mai sunt și cheltuielile de chirie, servicii comunale. Robert are nevoie de cărucior pentru copii cu nevoi speciale, de-asemenea lunar de medicamente, masaj, operare cu reabilitare ulterioară, pentru aceasta este nevoie de o sumă impunătoare de bani. În Germania operarea și tratarea acestei maladii costă de la 60 000 Euro, doar investigația bolii costă 3000 Euro. Ne adresăm vouă să susține-ți această familie cu ajutor pentru Robert. Fiți milostivi, daţi-i o șansă de însănătoșire și o copilărie fericită lui Robertito (așa îl dezmiardă mămica lui)!


Vă vom fi foarte recunoscători de orice ajutor.


Telefonul meu - Veronica (Chișinău)  +373-78-889188


Sau telefonul mamei lui Robert, Tatiana (Bălți) +373-69-535098


 


 


 1. DTMF  

  1 an în urmă
  €1
 2. Anonim 

  Multa sanatate!!!

  4 ani în urmă
  €5
 3. Anonim 

  Doamne Ajută

  4 ani în urmă
  €10
 4. Irina U 

  Sa fii sănătos, micuțule!!!!?

  4 ani în urmă
  €51
 5. Anonim 

  Curaj si perseverenta

  4 ani în urmă
  €100

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!