Save Sofia Beznos

adăugat de Sabina Beznos

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Cu profund respect și consideraţie vrem să vă mulțumim pentru contribuția făcută pentru Sofia, fetița ce a suferit de paralizie cerebrală infantilă și a avut nevoie de susținere financiară. Receptivitatea şi implicarea Dumneavoastră ne convinge de faptul că împreună putem face lumea din jur mai bună. Dorim să vă informăm, totodată, că banii donați pentru cazul “Save Sofia Beznos” au fost transferați părinților pe data de 08 august 2016. Vă mulțumim că ne sunteți alături, continuînd să oferim suport tuturor celor aflaţi în nevoie sau oamenilor cu idei ce merită a fi valorificate!

Dragi prieteni, colegi, oameni cu suflet mare!  Fiica mea, Sofia, cu vîrsta de doi ani și ș13240659_263849293966273_1954952832468772251_napte șapte luni, este diagnosticată cu Paralizie cerebrala infantilă în urma edemului cerebral, suportat la vîrsta de 6 luni.

În ultimii 2 ani de nenumărate ori am fost internați în secțiile de reanimare și alte secții din diferite spitale republicane și orășănești... Fetița nu ține capul, nu stă în poziția de șezut, nu se sprijină pe picioare, nu fixează privirea și nu urmărește obiectele, nu coordonează mișcările… doar aude și deosebește vocile apropiaților.

Toate tratamentele efectuate în acest răstimp nu au dat nici un rezultat pozitiv, din contra, investigațiile în dinamică a creierului arată că starea fetiței se agravează.  Medicii din țara noastră nu găsesc calea spre îmbunătățirea stării micuței. Stabilind încă 11 diagnoze, ne propun să ne împăcăm cu situația și strîng din umeri...

Clinica LiveHospital din Istanbul, Тurcia, e dispusă s-o primească pe Sofia pentru investigații și, ulterior, pentru stabilirea tratamentului corespunzător, ceea ce atrage după sine cheltuieli enorme, cărora familia mea nu le face față. Bat la ușa inimilor Dumneavoastă generoase să-mi ajutați copilașul pentru a-i ușura suferința!!! Surioara și fratele mai mari visează să alerge cu micuța pe terenul de joacă, să se bucure împreună de copilarie... De toate acestea Sofia este lipsită, dar cînd apare șansа, nu trebuie de ratat. Sînt MAMĂ și sînt gata să trec toate  greutățile și dificultățile, pentru a ușura viața micuței mele Sofia.

Telefonul meu +373-69875415.


p2 p1 p3


 


 

 1. Alina Nistor 

  Doamna Sabina, credință și putere! Însănătoșire grabnică Sofiei!!

  4 ani în urmă
  €30
 2. Stavila Olexa 

  Sabina, fii puternica si nu pierde speranța!!

  4 ani în urmă
  €80
 3. Cristian  

  4 ani în urmă
  €5
 4. Anonim 

  4 ani în urmă
  €5
 5. Anonim 

  4 ani în urmă
  €10

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!