Intervenția chirurgicală a Victoriei

adăugat de nicolae sved

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


 


Suntem părinţii îndureraţi a Victoriei. Este o fetiţă veselă şi activă, învaţă în clasa a 3 la liceul Nicolae Sulac cu profil de arte. În pofida durerilor care le are, îi place să meargă la scoală şi să-şi facă noi prieteni, îi place orele de ştiinţe şi să cînte la pian.


Victoria s-a născut la data de 14 decembrie 2006. În acel an micuţa a petrecut toate sărbătorile de iarnă în centrul Mamei și Copilului cu dureri și lacrimi crezînd că copilul nu va supravieţui. Deoarece Victoria s-a născut cu o patologie rară ce se numeşte Extrofia a Vezicii Urinare. Domnii doctori de la început nu ne dădeau 100% că copilul o sa trăiască, însă Victoria, victorioasă a suportat orice durere.


Ce este această patologie, atunci cînd copilaşul se naşte cu o malformaţie a vezicii urinare care se dezvoltă nu în interiorul abdomenului ci în afara lui, adică pe burtica copilaşului.


Victoria la 7 luni de viaţă a suportat prima ei intervenţie chirurgicală aici în Moldova. După care a mai suportat cîteva operaţii, medicii crezînd ca vor fi reuşite și Victoria va fi ca toţi copiii, însă fără rezultate. Încă din anul precedent medicul nostru care ne-a operat a spus că nu mai poate să facă nimic. Disperaţi am început căutările prin clinicile de peste hotarele ţării. În sfîrşit am primit răspuns la o clinică din Belgrad, Serbia care sunt gata să ne ajute ca fetiţa noastră să numai fie complexata, să crească şi ea fericită ca toate fetiţele. Însa costul operaţiei este de 10000 de euro, o sumă pentru noi enorma, și nu avem posibilitate de a colecta această sumă singuri, deoarece toate sursele băneşti a familiei sunt cheltuite în toată ziua pentru medicamente, reabilitări şi scutece care necesită în permanenţă.


De aici venim cu mare rugăminte la toţi cu suflet mare să ne ajute ca fetiţa noastră sa nu mai aibă dureri și să lase în sfîrşit scutecul care este dependența de el schimbîndu-l cu lingerie pentru fetiţe pe care îşi doreşte la fiecare aniversare, şi cînd să plece la biserica duminicile să pună luminare nu cu dorinţa ei mare de a se vindeca, dar cu mulţumire vouă celor care sa ne ajutaţi, pentru sănătatea copiilor voştri si fericirea tuturor.


 


 


 


 


 


 


 


 1. Larisa Utica 

  Sa va fie cu succes

  3 ani în urmă
  €10
 2. Anonim 

  3 ani în urmă
  €50
 3. Anonim 

  3 ani în urmă
  €10
 4. Anonim 

  3 ani în urmă
  €10
 5. Anonim 

  3 ani în urmă
  €5

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!