Scaune cu rotile electrice

adăugat de Nikolay Konstantinov

 • Proiect
 • Întrebări
 • Comentarii
 • Donatori


Intruducerea noilor tehnologii în viața noastră de zi cu zi, are capacitatea de a ne facilita considerabil activitățile. În special, când ne referim la oamenii cu nevoi speciale.

Pentru ei, este foarte important să dispună de condiții favorabile, asemenea tuturor. Îndemnizația pe care o primesc din partea statului este una mizeră. De aceea, am hotărât să montez un cărucior pe rotile, electric, alimentat cu baterii solare, destinat special oamenilor cu dizabilități locomotorii.


photo_2016-12-29_10-59-33

Proiectul presupune următoarele etape:

1. Procurarea din piețele locale cărucioare pe rotile manuale

2. Selectarea materialelor necesare pentru a făcea posibilă schimbarea unui cărucior manual în unul electric

3. În baza ideilor proprii, să instalez în cărucior firele electrice și făcându-l astfel bun pentru folosință.14915001_1704168929910753_931762263_n-1

Inovația proiectului meu ar consta în introducerea panoului solar, ceea ce va permite economisirea energiei electrice.

Serviciul adițional inclus este internetul 3G.

În plus, pe lângă funcțiile de bază enumerate mai sus, panoul solar va mai oferi și o protecție pentru utilizatori de lumină solară directă.

Bugetul proiectului:

Acesta este format din costul unui cărucior cu rotile manual la care se va adăuga costul materialelor necesare pentru instalarea panoului solar.


Nota: În tabelul de mai jos sunt indicate cheltuielile pentru 1 unitate (un scaun cu rotile). Inițiativa prevede montarea a minim 3 cărucioare asemănătoare, dintre care 2 cărucioare vor fi înmânate de însăși beneficiarii proiectului în prezența organizatorilor și a presei. Iar al treilea cărucior, va fi drept exemplu pentru viitoarele modele de scaune cu rotile electrice.

Инновации_в_социальной_сфереÎn cadrul proiectului, intenționez să montez 3 cărucioare pe baterii solare.


 


 


 

La ce va servi această inovație?
Oamenii cu necesități speciale, nu dispun în suficientă măsură de resurse financiare pentru a procura asemenea scaune cu rotile.
De ce ea este potrivită?
Extinderea mijloacelor de transport pe baza bateriilor solare - este serviciul nostru deja mai bine de 10 ani. Promovarea beneficiilor transportului electric în sfera socială, este un impuls suplimentar pentru dezvoltare.
Este o categorie anumită a oamenilor cu deficiențe locomotorii care au nevoie de asemenea cărucioare?
În mare parte, persoanele de vârsta a III-a, cu un anumit grad de invaliditate.
Totuși, nu mai putin, această inovatie pare că se bucură de popularitate în rândul tinerilor cu nevoi speciale, care doresc să ducă un mod de viață activ.

 


 

 

 1. A Mnshkv 

  2 ani în urmă
  €15
 2. Grosu Igor 

  2 ani în urmă
  €101
 3. Elena
  Elena Zgardan 

  2 ani în urmă
  €25

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!