O șansă pentru o viață deplină pentru Veronica

adăugat de Ирина Давид

 • Proiect
 • Întrebări
 • Comentarii
 • Donatori

Fetița noastră Veronica, s-a născut în data de 22 septembrie 2014 cu două diagnostice cumplite, și anume: hidrocefalie și dilatarea ventriculilor cerebrali; iar a doua diagnostică - hernie.

Până acum, ea a suportat o OPERAȚIE FĂRĂ SUCCES CARE CONSTA ÎN DRENAJUL VENTRICULILOR PRIN INTERMEDIUL UNUI ȘUNT; după care a urmat o altă operație de 7 ore. Toate intervențiile, micuța noastră le-a îndurat cu multă dârzenie.

În primăvara viitoare, urmează o nouă încercare pentru fetiță, dar și pentru noi. Asta ar însemna noi investigații, după care reabilitarea, control riguros și sistematic pentru următorii 5 ani. Costurile se estimează în jurul a 11 000 de lei pentru fiecare lună. În cazul operației, costurile ar fi de 10 000 euro în an; însă, pentru operația care urmează în luna septembrie, sunt necesari 3 000 euro.

“A fi părinte este o bucurie de nedescris. Nu trece o zi în care sa nu ne rugăm la Dumnezeu pentru ca fetița noastră să poată, în sfârșit, să meargă pe propriile piciorușe. La fel și medicii, dorim mult să fie surprinși de succesele Veronicăi, cum erau surprinși la nașterea ei, când au anuntat de diagnostica rară pe care o avea copila, și nu-i dădeau șansa la viață.” Spre fericirea noastră, Veronica a suportat cu mult stoicism o intervenție extrem de dificilă, lucrul care i-a surprins pe medici.

Așadar, noi suntem înarmați cu toată puterea, credința, răbdarea și curajul necesar pentru a face față oricăror “furtuni” pe care viața ni le rezervă.

Copiii sunt viitorul și bucuria noastră. Cu multa dragoste și recunoștință ne adresam inimilor voastre; TUTUROR cărora nu le este indiferentă soarta Veronicăi și care, prin orice ajutor, ne susține și ne oferă speranța că nimic nu este imposibil atât timp cât avem credință în suflet!


             avg-2

Povestea Veronicăi o puteți vizualiza aici.


 


 


 

https://www.youtube.com/watch?v=J68lM1x8pPA https://www.facebook.com/563951333708305/videos/727023404067763/

 

 

 

 

 1. Anonim 

  3 ani în urmă
  €2
 2. Natalia Stanila 

  Să fii sănătoasă Veronica!

  3 ani în urmă
  €10
 3. Anonim 

  3 ani în urmă
  €20
 4. Anonim 

  3 ani în urmă
  €10
 5. Anonim 

  Малышка,выздоравливай!

  3 ani în urmă
  €20

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!