Stop Cancer la Sân

adăugat de Ajuta Un Om

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Oficial, la finele anului 2015, în Republica Moldova erau înregistrate 9616 de cazuri de cancer mamar, dintre care 1013 cazuri noi doar în 2015", informează Ministerul Sănătății al Republicii Moldova.

Aceste cifre oficiale ar trebui dublate, pentru că există o mulțime de femei, în special din mediul rural, care nu se mai adresează la medic. Din acest motiv a apărut proiectul comunitar „Stop Cancer la Sân” care are drept scop informarea și sensibilizarea populației despre pericolul cancerului mamar care, dacă este depistat la timp, poate fi tratat.

Pentru aceasta, femeile ar trebui să memoreze o regulă simplă - lunar, după terminarea ciclului menstrual, să-și palpeze atent sânii. În cazul când se observă un deranj, cât de mic nu ar fi, urgent de adresat la medic. Deja medicii știu cel mai bine care sunt următorii pași. Situația tristă din țara noastră ne-a făcut pe noi, o mână de voluntari, să lansăm proiectul „Stop Cancer la Sân”.

Aici mizăm extrem de mult pe implicarea tuturor - doar fiind mulți, cât mai mulți, putem transmite spre cât mai multe femei că trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, cancerul la sân fiind cea mai răspândită formă de cancer din lume.

Luna octombrie înseamnă luna prevenției cancerului mamar. Astfel, ne-am propus să organizăm o serie de evenimente publice, ca să tragem alarma asupra acestei afecțiuni. Pentru aceasta, avem nevoie de susținere financiară, pentru a procura atributica necesară pentru desfășurarea tuturor acțiunilor, inclusiv crearea unui spot social care ar îndemna femeile să meargă la medic.

O ecografie făcută la timp poate salva o viață!

Donați pentru proiectul STOP CANCER LA SÂN! Ajutați-ne să informăm cât mai multă lume despre pericolul cancerului mamar. Autopalparea și controlul medical regulat este șansa reală să avem cât mai multe femei sănătoase.

Statisticile arată că în lume, la fiecare minut, moare o femeie de cancer mamar. Iar la fiecare trei minute, o femeie află că are cancer la sân...

Dragi femei, mergeți regulat la doctor. Pentru că depistat la timp cancerul mamar poate fi tratat! 1. Anonim 

  2 ani în urmă
  €20
 2. Anonim 

  Sănătate multă la toţi!

  2 ani în urmă
  €10
 3. Veronica Esanu 

  2 ani în urmă
  €15
 4. Anonim 

  2 ani în urmă
  €2
 5. Anonim 

  2 ani în urmă
  €5

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!