Susține copiii răposatei Lilia Solonari

adăugat de Guvern24

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


11.07.2017

Suma țintă a fost actualizată la 1 000 de euro.


Veste grea în familia celor trei copii, care erau crescuți de mama lor bolnavă de cancer. Femeia s-a stins din viață chiar de ziua blajinilor, iar acum micuții au rămas în grija bunicilor, ambii pensionari. Lilia a trăit un coșmar alături de soțul violent. Micuții ei au fost martorii unor scene de groază, într-o noapte bărbatul a turnat ulei incins peste Lilia și fiul mai mare. Femeia a făcut cancer și trăia într-o sărăcie cumplită.

Astfel, prin Campania ”Dăruiești și Cîștigi”, marca ProTV, au fost colectate cca 300 000 lei pentru a face reparație în casa lor. Oamenii au sărit în ajutor cu pachete alimentare, cadouri și au fost receptivi la istoria familiei, însă Lilia a pierdut lupta cu cancerul și a decedat în data de 23 aprilie 2017.

Anatol, Artur și Dașa s-au mutat de curînd în casa bunicilor, împreună cu portretul mamei lor. Buneii spun că înmormîntarea i-a costat peste 20 000 lei, reparația în casă încă nu au reușit să o finiseze în totalitate, iar întreținerea zilnică a trei copii le depășește cu mult venitul. În toamnă, băiatul cel mic va merge la școală, însă primul sunet va fi fără mama lui. Bunica Axenia spune ca vrea să le asigure condiții decente nepoțeilor, deoarece nu știe care va fi soarta lor în anii ce urmează, ei se măresc, la fel și cheltuielile, iar ei vor îmbătrîni și nu știu dacă vor face față provocărilor.

În data de 13 mai, Lilia ar fi împlinit 35 de ani, însă nu a mai apucat ziua ei de naștere, dar eu simt că ea este lîngă noi zi de zi!”, ne-a mărturisit printre lacrimi bunica Axenia. Cheltuielile pentru finisarea reparației din casă și necesitățile copiilor constituie 5000 de euro.

Banii colectați vor fi transferați direct Axeniei Solonari, mama Lilei.


Imagini video si foto: www.protv.md


 


 


 


 1. Anonim 

  3 ani în urmă
  €100
 2. Anonim 

  Dumnezeu sa va aiba in paza

  3 ani în urmă
  €10
 3. Irina Ghelbur 

  3 ani în urmă
  €10
 4. Serghei Tapu 

  3 ani în urmă
  €10
 5. SMS  

  3 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!