Susține-i pe cei care aleargă pentru a reda speranța!

adăugat de Hospices of Hope Moldova

 • Proiect
 • Întrebări
 • Comentarii
 • Donatori


Pe 1 octombrie mii de oameni se vor întruni în Piața Marii Adunări Naționale unde se va da startul celei de-a 3-a ediție a Chisinau International Marathon!

Printre ei, peste 30 de alergători au hotărât să dea o valoare particulară medaliei primite la sfârșitul cursei. Ei vor alerga pentru speranță, acea speranță care nu mai există în viețile persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă și condiții limitatoare de viață. Ei sunt echipa Hospices of Hope Moldova de alergători, iar scopul lor este să colecteze fiecare 100 EUR pentru a susține serviciile de îngrijire medico-socială acordate bolnavilor incurabili din regiunile Republicii Moldova.

maraton chisinau


Campania #RunForHOPE este susținută și de Ambasadorii Speranței - Alex Lebedev, Igor Nisenboim și Elena Zgardan.

AlexIgorElena

Vă rugăm să adăugați în comentarii numele alergătorului pe care-l susțineți prin donația dvs.! Mulțumim!

Această campanie este organizată de biroul Hospices of Hope în Moldova, în beneficiul copiilor și adulților care suferă de condiții limitatoare de viață din regiunile Republicii Moldova. Hospices of Hope este cea mai mare organizație de susținere a serviciilor de îngrijire paliativă din Europa de Sud-Est. În Moldova, organizația susține dezvoltarea îngrijirii paliative încă din anul 2008. Intră pe secțiunea „ÎNTREBĂRI” în campanie și află mai multe despre Hospices of Hope și îngrijirea paliativă :)

Fiecare leu donat contează pentru noi. Din acest motiv, suntem recunoscători pentru oricare donație și vrem să vă demonstrăm acest lucru printr-o mulțumire publică! Astfel, numele fiecărei persoane care va face o donație va apărea pe pagina noastră de Facebook!

N.B.: Suma țintă vă fi actualizată o dată cu alăturarea unor noi membri la echipă.


 


Ce înseamnă îngrijire paliativă?
Îngrijirea paliativă vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.
De ce ar trebui să susținem îngrijirea paliativă în Moldova?
Pentru că în Moldova sunt multe persoane care necesită acest tip de îngrijire și că doar împreună putem schimba vieţile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, prin grijă și compasiune, oferite necondiţionat, cu scopul de a dărui demnitate și speranţă.
Unde merg banii pe care-i donez?
Fondurile colectate în urma campaniei #RunForHOPE și celorlalte evenimente vor fi folosite de către Hospices of Hope Moldova pentru a susține dezvoltarea și consolidare organizațiilor care oferă servicii de asistență medico-socială în regiunile din nordul Republicii Moldova. Aceste organizații întâmpină dificultăți mari de finanțare și riscă să sisteze activitatea pe care o desfășoară în cazul în care nu vor primi sprijinul necesar, așa cum s-a întâmplat cu alte organizații din Sudul Moldovei.
Cine suntem?
Hospices of Hope este o organizație internațională cu o experineță de 25 de ani în susținerea serviciilor de îngrijire paliativă în Europa de Sud-Est. Organizația este prezentă în România, Serbia și Moldova, și a contribuit la construirea și dezvoltarea centrelor din Hospice Casa Speranței din Brașov și București, Centrului Hospice pentru copii din Copăceni, iar în Serbia contribuie la dezvoltarea primul Hospice cu unități staționare din țară. În Republica Moldova, Hospices of Hope susține dezvoltarea și consolidarea serviciilor de îngrijire paliativă încă din 2008. La aniversarea celor 25 de ani de activitate, în primăvara acestui an, centrul Hospice Casa Speranței a fost vizitat de Altețea Sa Regală Prințul Charles al Angliei. Mai mult ca atât, Graham Perolls, fondatorul Hospices of Hope, a fost decorat de două ori de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Angliei, primind The Order of the British Empire (OBE) și devenind un Companion of the Order of St. Michael and St. George. Mai multe informații despre Hospices of Hope și lucrul desfășurat în regiunea de Sud-Est a Europei puteți afla pe www.hospicesofhope.co.uk.

 

 1. Anonim 

  Tatiana (San), i hope this gets you to your pledge. Well done to all your team mates, and to all the people who have supported such a worthy charity. Very happy to have been a part of it.

  4 ani în urmă
  MDL 14,550.00
 2. Thomas Ghislain 

  Felicitari! Congrats to all, you are awesome.

  4 ani în urmă
  MDL 194.00
 3. Cucos Violeta 

  pentru Ion Moldovanu

  4 ani în urmă
  MDL 194.00
 4. Nicolae Namolovan 

  Bravo ca ajutati oamenii care au nevoie !

  4 ani în urmă
  MDL 970.00
 5. Anonim 

  4 ani în urmă
  MDL 776.00

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!