Tatiana vrea să trăiască

adăugat de Olga Colun Craveţ

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


06.07.2016 

Mulțumim tuturor donatorilor, căci numai datorită Dvs. și a donațiilor adunate, Tatiana a avut acces la investigațiile necesare ce au arătat calea corectă spre vindecare.

În urma investigațiilor efectuate în clinica din Munchen s-a constatat că tumoarea de care suferă Tatiana nu răspunde la tratamentul clasic de chimio și radio terapie. Acele cure de chimioterapie programate inițial și care costau în jur de 20 000 de euro, sunt anulate. Medicii i-au stabilit altă schemă de tratament, iar pentru prima etapă Tatiana are nevoie de medicamente în valoare de 1000 de euro.

Mulțumim mult tuturor celor care au donat și vă rugăm din suflet să fiți alături de noi în continuare cu inima și cu o donație după posibilități.


Se spune că Cancerul e boală care vine din suferinţe. În cazul nostru pare a fi adevărat. De mici copii am ştiut cei suferinţa și greutăţile, care s-au ţinut în lanţ cu anii după noi, iar cînd părea că viaţa prinde culoare, cînd părea că vom avea doar zile senine, scumpa mea soră a fost diagnosticată cu Cancer.

Tatiana Naidina (Craveţ), asistentă medicală în vîrstă de 36 ani, mama unei fetiţe de 13 ani, soţie, fiică a unei mame răpusă de durere, sora mea şi sprijinul meu din totdeauna, suferă de o boală cruntă: Carcinom lobular invaziv. În luna februarie 2016, în cadrul Institutului Oncologic din Chişinău, i s-a efectuat prima operaţie, urmată de a doua operaţie la începutul lunii martie.  După aceste două operaţii urmează să facă tratament ce constă în chimioterapie ăi radioterapie. Ea este o adevărată luptatoare şi şanse mari de vindecare există dacă ar face acest tratament într-o clinică din străinătate.

În aceste momente de grele încercări din viaţa noastră îngenunchez în faţa tuturor oamenilor cu bună credinţa şi rog cu lacrimi de sînge ajutaţi-ne să adunăm suma necesară pentru tratament.

Vă rugăm mult şi lansăm aceast apel cu speranţa că durerea noastră va gasi un ecou în sufletul dumneavoastră.

Pentru informatii 068010876 Olga Colun


 


 


 1. Veronica Esanu 

  3 ani în urmă
  €15
 2. Anonim 

  4 ani în urmă
  €10
 3. svetlana sainsus 

  iti doresc tot binele din lume❤️

  4 ani în urmă
  €20
 4. Ana Novic 

  Nu o cunosc dar tare vreau sa se faca bine! Sanatate, draga!

  4 ani în urmă
  €10
 5. Anonim 

  4 ani în urmă
  €10

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!