Vlog House

adăugat de Ilie Bivol

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Vă mulțumesc enorm de mult pentru susținerea voastră! ❤️

#wearefamily ❤️ 1. Iulian Darii 

  Fii tare! Omite din viata ta tot ce-i negativ. Bafta!

  1 zi în urmă
  €1
 2. Simona DRAGOMIR 

  Te ajut cu mare drag Ilie pentru ça esti un om bun si inimos se vede si se simti lucrul asta, mi-ai inveselit multe zile cu videourile tale pleine de viata si de buna dispozitie! Oricum nu ma intereseaza toate vestile fasse despre tine, ura si violenta nu invincible nicioadata!

  2 zile în urmă
  €77
 3. Gabriel Pintilie 

  Salut, sunt si eu vlogger si ti-am scris acum ceva timp pe facebook,instagram ca o promovare m-ar ajuta foarte mult, nu m-ai ajutat, e ok te inteleg nu poti citi toate mesajele, nu te invinovațesc, suntem oameni si cred ca ar trebui sa ne iubim mai mult aproapele, Văzând toata drama asta pe youtube sunt total dezamagit sunt trist vazand ca lumea ar face orice ca sa te doboare. Imi este greu, am plecat la munca in UK pentru ca din Youtube nu produc mai nimic dar daca pot sa ajut pe cineva o fac cu toata inima chiar cu riscul sa raman eu fara. All the best bro!

  4 zile în urmă
  €6
 4. Crinu .7 

  Din inima ! Success

  4 zile în urmă
  €10
 5. Anonim 

  Dacă hater-ii tăi ar trece prin ce treci Tu, jumate din ei s-ar sinucide. Ești u om puternic și minunat. Am văzut puțini oameni care păstrează atâta lumină în ochi și dragoste în inimă.

  4 zile în urmă
  €5

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!