ZARAZA | Susține Filmul Autohton

adăugat de LuCi

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Salut! Sunt Lucian Ciubotaru, student în anul 4 la Regie-Film-Montaj&TV la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Experiența din acești patru ani mi-a permis să activez în nenumărate proiecte de calibru mic, oferindu-mi un context pentru a-mi dezvolta abilitățile și perspectiva cineastică. Stilul pe care îl promovez are menirea de a oferi o perspectivă umoristică asupra societății și a factorului uman în cadrul acesteia.


Director


SYNOPSIS


ZARAZA este o comedie de scurt-metraj care are ca scop explorarea unor dimensiuni noi în comedia moldoveneasca. Într-o familie de moldoveni de la oraș, se naște o discuție dintre soț și soție despre viitorul fetei lor, Lenuța. Să se mărite din dragoste de bani sau... din dragoste. Tensiunea escalează, cînd soțul află că soția lui a fost silită să se mărite cu el. În focul cerții, situația ia o întorsătură neașteptată în momentul cînd un tînăr funcționar public sună la ușă...


Igor MITREANU (1)


IMPORTANȚA SOCIALĂ


Scena underground a filmului moldovenesc este în continuă dezvoltare datorită fluxului de tineri cineaști ce oferă perspective noi asupra societății, contribuind la dezvoltarea culturii locale și democratizarea sistemului de reprezentări sociale. În acest sens, proiectul are misiunea de a prezenta o alternativă umorului tipizat de producțiile mediatice mainstream. Zaraza propune să atingă corzile umoristice ale audienței locale atît cât și a celei internaționale. Nivelul de dezvoltare al filmul în cadrul industriei culturale Moldovenești presupune un sistem de finanțare extrem de fragil pentru proiecte individuale. Aici e momentul în care apelăm la entuziasmul audienței și a dragostei față de film.


Vă mulțumim pentru contribuția acordată!


_____________________________________________________________________________________________________________


Telefon de contact: +373 69046774


E-mail: ciubotaru_l@yahoo.com


Facebook: https://www.facebook.com/lucian.ciubotaru.9


 

 1. Elena - 

  4 ani în urmă
  €10
 2. Anonim 

  -/-

  4 ani în urmă
  €5
 3. Doina Buruiana 

  4 ani în urmă
  €20
 4. Natalia Albot 

  pentru că tineri, pentru că film.

  4 ani în urmă
  €20
 5. Anonim 

  4 ani în urmă
  €5

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!