Образование

Выбор Редакции

Gala Studenților Originari din Republica Moldova 2017

Образование
Origini Gala Studenților Originari din Republica Moldova este un concurs național ce are drept scop identificarea și promovarea studenților originari din RM care urmează studii superioare la universități internaționale și obțin rezultate academice și extra-curriculare remarcabile. Gala este un proiect ce a fost inițiat de asociația “Jeunes Moldaves” din Franța alături de o echipa de tineri din Diasporă și a fost organizată timp de trei ediții consecutive în parteneriat cu Biroul pentru Relații cu Diaspora. În ediția a IV-a, organizarea galei a fost preluată de o echipă formată de tineri activi, atât din țară, cât și din Diaspora, fiind și pentru prima dată când proiectul a fost cofinanțat de către persoane care cred în potențialul acestui proiect ​și în puterea comunității pe care ne dorim să o construim.

Создание классов робототехники в лицее И. Вазова г. Тараклия

Благотворительность, Образование, Общество, Наука и технологии
Проект поможет ученикам лицея им. И. Вазова, сформировать новые навыки благодаря межпредметным связям с физикой, математикой и информатикой.

«Български извор» участие в конкурсе Eleni Limniati

Искусство, Благотворительность, Образование, Общество
Детскому ансамблю «Български извор» из г. Тараклия нужна финансовая поддержка для участия в 27 международный фолк фестивале "ELENI LIMNIATI", 28 июня - 3 июля 2022 г. в Лутраки, Греция.

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!