Ajută clopoţelul să sune pentru fiecare copil

от Corina Ersov

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры


Toți copiii au dreptul la educație de calitate și la un trai decent, pentru prosperarea țării și buna funcționare a sistemului educațional. Pentru a nu exista diferențe dintre clasele sociale, pentru a nu „cântări” omul după felul în care este îmbrăcat, propunem să „distrugem zidurile” dintre copiii de aceeși vârstă, cu toții având drepturi egale, posibilități, însă, împărțite. De aceea, cu ocazia începutului noului an școlar AO „Filocalia” lansează a VI-a ediție a Campaniei de asistență socială „Ajută clopoțelul să sune pentru fiecare copil” care se va desfășura între 10 – 31 august 2017.

Campania de colectare a rechizitelor școlare „Ajută clopoțelul să sune pentru fiecare copil” reprezintă un pas pentru a preveni abandonul şcolar şi pentru reintegrarea educaţională şi socială a copiilor.

Scopul campaniei este de a facilita integrarea în sistemul școlar a copiilor din familii sărace și social-vulnerabile din Moldova (familii cu situație financiară dificilă, cu mulți copii, monoparentale) prin colectarea și distribuirea rechizitelor școlare, ghiozdanelor și ajutoarelor materiale.

Sperăm, cu ajutorul oamenilor de bună credință să ajutam mai mulți copii din s. Zgurița, Cotova, Drochia; Cotiujenii Mari, Șoldănești; Coșnița, Dubăsari; Costești, Ialoveni; Sălcuța, Căușeni; Grozești, Nisporeni; Drăgușeni, Strășeni si Sângera.

Copiii beneficiari au fost selectați cu ajutorul autorităților locale și al echipei AO „Filocalia”, conform situației financiare precare din familie.

Asociația Obștească Filocalia este o organizație nonguvernamentală, non-profit, apolitică, înregistrată la data de 22 septembrie 2006.

Misiunea noastră este de a oferi ajutor social și material persoanelor social vulnerabile și sărace, în special copii și bătrâni, din Moldova.

Cu o activitate de peste 10 ani, împreună cu cei peste 50 de membri voluntari, AO Filocalia a acumulat experiență vastă și a obținut rezultate foarte bune implementând cu succes un număr mare de programe și proiecte sociale pe teritoriul Moldovei.  Asociația a obținut diverse premii la nivel național pentru contribuție spre dezvoltarea comunității.

Activitatea Asociației include Asistență socială, Voluntariat, Programe educaționale, Campanii de caritate, Dezvoltarea comunității, stabilirea Centrelor sociale și de creație.

Pentru mai multe detalii  - www.filocalia.md, facebook - FILOCALIA Charity organization


 


 


 1. Ana Panfili 

  2 года назад
  €10
 2. Аноним 

  2 года назад
  €50
 3. Аноним 

  2 года назад
  €5
 4. Аноним 

  2 года назад
  €100
 5. DTMF  

  2 года назад
  €1

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!