Поможем Раду Тудорян

от Guvern24

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры


16.06.2017

Vrem să aducem mulțumiri tuturor oamenilor cu suflet mare care ne susțin și ajută în continuare.

Ne-ați încurajat să luptăm în continuare și vă suntem foarte recunoscători. Cu suportul Dvs am început investigațiile peste hotarele țării. În urma efectuării mai multor analize și proceduri medicale s-a constatat că există boală activă, suspectă de absorbția FDG în locul tratat în regiunea gâtului.

Conform medicilor din Turcia și celor din România s-a decis efectuarea tratamentului de chimioterapie.
Vă mulțumim pentru gîndurile bune și pentru gestul Dvs generos!!!

Cu mult respect, familia Tudorean!


29.05.2017

În urma unui târg de caritate organizat pentru Radu Tudorean, s-a colectat în jur de 100 000 lei, astfel suma țintă a fost actualizată de la 17 000 de euro la 12 000 euro. Vă mulțumim că sunteți alături pentru această cauză nobilă.


Radu Tudorean (a.n.1989) este de profesie salvator-pompier din cadrul Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI.

Timp de opt ani aproape zilnic a protejat și a salvat vieți, luând la piept copii mici din flăcări, parinți și tineri răniți descarcerîndu-i din fiarele autoturismelor, a participat la stingerea și prevenirea nenumărator incedii. Astfel, în urma multor incendii toxice sănătatea lui s-a agravat, și în urma unor tratamente fără de succes până într-un final a fost diagnosticat cu cancer al laringelui de gradul IIICarcinom scuamocelular keratinizat cu infiltrarea țesuturilor moi pînă la țesutul cartilaginos.

Radu a urmat cursuri de radioterapie, în urma carei a fost operat, însă situația s-a agravat și a mai suferit o intervenție chirurgicală, după care a suferit multe complicații.

Radu nu va mai putea salva alte vieți din cauza bolii. El nu va mai putea vorbi, iar la moment nu poate respira pe nas sau gură din cauza că i-au fost înlăturate în întregime laringele de pe ambele părți ale gâtului și i s-a infiltrat o traheostomă în gât cu ajutorul căreia va putea respira aer, coardele vocale au fost scoase, a pierdut vocea și mirosul în totalitate.

După multe investigaţii şi consultări cu medicii specialişti, el a fost îndreptat pentru a face tratamentul si diagnosticările necesare în Istanbul, însă acestea sunt foarte costisitoare.

Se recomandă: pachetul Pet CT, investigarea medicului chirurg, investigarea medicului ORL, radioterapeutica. Suma ajunge la 2 000 $. După investigație va fi stabilită metoda de tratament sau terapie și va ficoncretizată  suma necesară, care variază până la 15 000 $.

Copilul lui de 2 anișori niciodată nu-i va auzi vocea tatălui.

În Republica Moldova, Radu nu mai are şanse să fie tratat totalmente.

Copilul lui are mare nevoie de un tătic sănătos!!!

Acest proiect este lansat la inițiativa soției lui Radu, Elena Tudorean. Banii colectați vor fi transferați direct către familie. Pentru mai multe detalii despre proiect puteți contacta la numărul +373 78 587 819, Elena.


 


 

 1. SMS  

  2 года назад
  €1
 2. SMS  

  2 года назад
  €1
 3. SMS  

  2 года назад
  €1
 4. SMS  

  2 года назад
  €1
 5. SMS  

  2 года назад
  €1

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!