BodyExtend.Me

от Alexei Elena

  • Кампания
  • ЧАВО
  • Комментарии
  • Доноры


Salut, suntem familia BodyExtend.Me și avem o mare provocare - să facem tot posibilul ca în următorii 3 ani - 6000 de mămici să devină mai fericite și lipsite de griji datorită unui accesoriu util, practic și accesibil.


În prezent mămicile sunt puse în dificultate, pe piață sunt prea multe produse pentru bebeluși de care posibil nu au nevoie sau sunt inutile, ce vă propunem e cu totul altceva…


Toate mămicile nu își închipuie maternitatea fără o hăinuță indispensabilă cum este body-ul și datorită faptului că bebelușii cresc cu viteza luminii, body-rile devin mici prea repede. De aceea am creat un accesoriu uimitor de simplu de utilizat care să rezolve această problemă.


Extensia pentru body  - o soluție inovatoare și budgetfriendly pentru mămici cu pici care rezolvă o problemă importantă - prelungește viața unui body cu încă 1-3 luni de utilizare ;). Extensia pentru body este un mic accesoriu complementar body-ului. Atunci cînd body-ul devine mic, intervine ea și schimbă radical lucrurile, de parcă bebelușul ar purta un body obișnuit de o mărime potrivită, altfel spus body-ul crește împreună cu bebelușul d-stră. Mămicile din toată lumea sunt adepte ale acestui accesoriu, dar și ale conceptului de minimalism, economie și soluții practice la capitolul maternitate.


Astfel oferim mămicilor cu drag posibilitatea de a:


extinde durata de exploatare a unui body

face viața mămicilor mai ușoară

oferi confort bebelușului

economisi bani în bugetul familiei

economisi timp pentru shopping

economisi loc în garderoba odorașului


Asadar vă îndemnăm să devinți ambasadori ai acestei soluții dar și susținătorii ei.


Totodată avem și o misiune nobilă, ne propunem să educăm fiecare familie în spiritul consumului rațional de resurse.


Experții în domeniul mediului spun că extinderea duratei de viață a îmbrăcămintei cu 3 luni ar putea reduce cu până la 10% emisiile de carbon, apă și deșeuri ale industriei îmbrăcămintei, așa că merită să acordăm atenție acestui proiect cu tenta ecologică.


Haideți să reinventăm hainele pe care le avem și să începem cu cei mai importanți omuleți de pe pămînt - bebelușii. În loc de 10 body-uri mămicile ar putea folosi doar 5 pentru o perioadă mai îndelungată și asta ar însemna  că  putem reduce în jumătate numărul hainelor necesare creșterii unui bebeluș și totodată reducem resursele necesare pentru a produce body-uri și mai lăsăm resurse disponibile pentru generațiilor viitoare.


De aceea pentru a putea produce în masă și a putea diversifica sortimentul de produse avem nevoie de:


Mașina de cusut electrică (la moment folosim una manuală) – 160 euro


Instrument de pus capse pentru diferite mărimi de capse, care ar ușura enorm munca și ar reduce timpul de producere. – 40 euro


Capse în cantitate mare (pentru a avea stoc și a face fața cererii de piață, pentru că necesită a fi importate și e prea mare timpul de livrare)  – 50 euro


Publicitate pe rețelele de socializare, pentru ca să afle cît mai multe mămici de noi  - 50 de euro.


Maternitatea devine mult mai ușoară dacă ai soluții potrivite la îndemînă, iar mediul va avea mai puțin de suferit datorită nouă tuturor.


Dacă rezonați cu scopurile acestui proiect susțineți-ne, împreună putem schimba lucrurile cu pași mici de bebeluși dar siguri.


Vă mulțumim anticipat că vă pasă.


De ce să donăm pentru acest proiect?

Pentru că aveți șansa în primul rînd să contribuți direct la protejarea mediului înconjurător și un al doilea motiv ar fi să susțineti o mămică antreprenoare. De fapt prin acest proiect încercăm să promovăm 3 lucruri:

  • soluții utile și accesibile pentru mămici,  prin intermediul cărora dăm o viață nouă hainelor
  • consumul rațional de resurse și responsabilitatea față de mediu
  • caritatea (pentru că planificăm să ne implicăm și în acțiuni de caritate pentru copii mai puțin fericiți

Iar dumneavoastră veți avea satisfacție morală că o să aveți partea voastră de contribuție la o idee minunată, utilă societății și prietenoasă  cu mediul.

Никто пока не поддержал этот проект. Будь первым!

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!