CIMIȘLIA DANSEAZĂ la Concurs de MAJORETE

от Cimislia DANSEAZA

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры


Ansamblul „EUROPA”, unica trupă din Moldova care practică stilul de majorete; intenționăm să reprezentăm Republica Moldova la Concursul de Majorete din or. Buzău, România, care se va desfășura în perioada 14 – 15 octombrie 2017.

Trofeul Balcanic ,,Femi – Sport” –  (concurs balcanic de majorete, gimnastică ritmică, gimnastică aerobică pentru amatori).

Este organizat în parteneriat cu Federația Română Sportul Pentru Toți, Direcția pentru Sport și Tineret BuzăuConsiliul Local Buzău și Asociația Multiculturală Dans Art Open - membru în Consiliului Internațional al Dansului (C.I.D-UNESCO).Majoretele din toată România vor face spectacol pe strada pietonală din centrul istoric din or. Buzău.

Trupa de majorete „EUROPA”, unicul  ansamblul din R. Moldova care practică acest gen de dans, este favorită la câştigarea titlului naţional din România.

Evenimentul  va reuni  57 de echipe de majorete care vor demonstra într-un concurs-spectacol inedit frumuseţea şi graţia acestei tendințe de dans. Aproximativ  1300 (!!!) de copii sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment. Echipa de majorete din Cimișlia este favorită la titlu şi, are în repertoriu numeroase performanţe.

În 2014 a participat la numeroase competiţii naţionale.

În 2015-2016, a reuşit o performanţa deosebită, câştigând locul I, II și III la toate 5 concursuri, reprezentând Moldova în or. Minsk, Belarus, și în orașele Buzău și București din România. Recent am reprezentat Moldova la Marele Concurs Televizat “Slaveanskii Bazar 2017” în or. Vitebsk, Belarus.Trupa „EUROPA”, deține două titluri de campioni naţionali, titlu de laureat a 3 emisiuni televizate, de trei ori  a ocupat locul I la diverse concursuri şi  2 prezenţe în semifinala „Românii au Talent” și „Moldova are Talent”.

Majoretele din or. Cimișlia au participat la emisiunea Cimișlia Dansează.

Ne dorim mult să reprezentăm Moldova la nivel interpretativ  înalt deoarece acest eveniment va reuni un număr  mare de echipe de majorete care vor demonstra într-un concurs-spectacol inedit, că aceasta activitate este unică și că trebuie apreciată de public și de autoritățile din domeniul sportului la adevarata ei valoare.

Campionatul Național se va desfășura pe 4 secțiuni separate:

1 - majorete tradiționale cu pom-poni,

2 - majorete tradiționale cu baton,

3 - cheerleading/cheer dance,

4 - majorete hobby/show.

Ansamblul Coregrafic „EUROPA”, va fi foarte recunoscător pentru orice sumă donată, contribuind astfel la reprezentarea demnă a or. Cimișlia și Republicii Moldova, prin evaluarea calitativă a tinerelor dansatoare la prestigiosul concurs.

Susțineți dezvoltarea tinerilor talente fiind cu numele Dvs. lângă noi.

În urma unor eforturi comune, am acumulat deja suma de 600 euro, din necesarul 1600 euro.

Mai avem nevoe de 1 000 euro și Moldova va fi reprezentată la Trofeul Balcanic ,, Femi – Sport” –  (concurs balcanic de majorete, gimnastică ritmică, gimnastică aerobică pentru amatori) - 2017”!


Vă mulţumim anticipat pentru înţelegere, receptivitate și bunăvoinţă! 1. DTMF  

  3 года назад
  €1
 2. DTMF  

  3 года назад
  €1
 3. Аноним 

  3 года назад
  €100
 4. DTMF  

  3 года назад
  €1
 5. DTMF  

  3 года назад
  €1

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!