Курс маркетинга онлайн для молодежи и подростков

от Ion Mocan

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры


Dorim să lansăm un curs de marketing online pentru adolescenți în limba română. Cursul va avea 20 de episoade și va fi postat pe Youtube. În fiecare săptămână va fi postat minim un video, timp de 5 luni. Vom avea invitați experți ce activează în domeniul marketingului online.

Mulți din acești tineri înțeleg că ceea ce învață la școală nu este sub nicio formă suficient ca să-și construiască o carieră. Multe domenii se schimbă pe zi ce trece. Odată cu ele, se schimbă și regulile de joc. Instituțiile de învățământ nu reușesc să țină pasul. Astfel, mulți tineri cred că în Moldova nu există viitor fiindcă nu au posibilități de angajare și se gândesc după școală să plece peste hotare, la fel cum au făcut și părinții sau rudele lor. Prin acest curs de online marketing noi vrem să atingem câteva scopuri:

1. să ajutăm tinerii să capete abilități în marketing online, ca ei să fie capabili:

1.1. să creeze proiecte interesante în diferite domenii (afaceri, non-profit, artă, divertisment) și să poate promova aceste proiecte cu ajutorul instrumentelor online;

1.2. să le demonstrăm că în Moldova există oportunități de angajare în domeniul digital și că specialiștii creativi în acest domeniu sunt căutați și sunt bine plătiți;

1.3. să ajutăm tinerii cu angajarea, prin oferirea diplomelor și recomandări de internship la companii din Chișinău.

Dar, cel mai important e că noi vrem să creăm o comunitate de tineri pasionați de domenii creative, dornici de a studia, de a explora domenii noi și să îi ajutăm să crească profesional. Noi nu vrem ca adolescenții doar să privească video-urile noastre. Noi vrem să interacționăm cu ei, să organizăm evenimente, concursuri și să-i premiem pe cei care depun efort. Acest proiect este pe termen lung. Video-urile vor fi postate minim unul pe săptămână, dar lanurile noastre se extind pe următorii 2-3 ani, pentru a crea această comunitate și de a crește tinerii specialiști.

De ce avem nevoie?

Resursele financiar adunate din această campanie vor fi folosite pentru:

 - uzura tehnicii (video/audio/lumină);

 - înregistrarea episoadelor;

 - editare și animație;

 - premii pentru cei mai activi participanți ai cursului.

Succesul acestui proiect va sta la baza următoarelor proiecte din domeniul online. Din experiența acumulată în urma creării și promovării acestui curs, noi dorim să creăm  următoarele cursuri de antreprenoriat, programare, de grafică și de animație.


 

 1. Stela Roman 

  3 года назад
  €10
 2. Vladislav Namașco 

  3 года назад
  €10
 3. Sergiu CANDJA 

  3 года назад
  €20
 4. Dinu Castravet 

  3 года назад
  €5
 5. Cristian Catan 

  3 года назад
  €2

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!