Global Learning School

от AIESEC in Chisinau

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры


 


AIESEC este cea mai mare organizație internațională apolitică, non-profit, condusă de tineri, din întreaga lume. Este o platformă care permite tinerilor să-și descopere și să-și realizeze potențialul de leadership pentru a aduce un impact pozitiv în societate, fiind voluntari internaționali.

AIESEC oferă tinerilor oportunitatea de a deveni lideri prin participarea la stagii internaționale profesionale sau de voluntariat și participarea sau organizarea proiectelor și a conferințelor naționale și internaționale.

IMG_2188


Ce ne propunem?

Global Learning School este un proiect de educație non-formală organizat de AIESEC în Chișinău, care își propune să asigure interacțiunea dintre tinerii din centrele de resurse pentru educație incluzivă cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani din Republica Moldova și voluntarii internaționali. Proiectul permite realizarea unui schimb cultural și oferirea unei viziuni globale acestor tineri.

unnamed


Scopul proiectului:

Dezvoltarea abilităților personale ale adolescenților din centrul Republicii Moldova, atât prin interacțiunea cu tinerii internaționali cât și prin intermediul sesiunilor duse de ei. De asemenea, astfel asigurăm învățarea unei limbi noi, cel puțin la nivel de bază, prin conversație, ceea ce le va oferi tinerilor mai multe oportunități pentru un viitor prosper.


Pentru ce avem nevoie de bani?

  GLS  se va desfășura timp de 6 săptămâni în 10 centre de resurse pentru educație incluzivă din liceele situate în centrul Republicii Moldova.

Training-urile vor fi facilitate de tineri internaționali din 10 țări și vor aduce un impact vizibil asupra circa 300 de tineri locali.

Pentru a organiza cu succes proiectul avem nevoie de susținerea voastră ca să acoperim costurile de transport prin regiuni, cazarea internaționalilor pe tot parcursul proiectului și logistica cum ar fi foi, creioane, pixurile și altele necesare pentru sesiuni.

Iarna trecută acest proiect s-a desfășurat cu ajutorul unui grant oferit de Ministerul Tineretului și Sportului, iar pentru că impactul asupra tinerilor ce au participat la GLS a fost unul considerabil, credem că o nouă ediție ar putea aduce un val de schimbări pozitive în viața mai multor tineri ce nu au avut ocazia să interacționeze cu voluntarii internaționali.


De ce trebuie să donăm?

  GLS oferă șanse egale tuturor tinerilor participanți ai proiectului, deoarece fiecare din instituțiile alese are un centru de resurse, misiunea căruia constă în asigurarea unui proces de educație incluzivă de calitate pentru toți.

Pe parcursul a 13 ani de experiență în Republica Moldova (69 de ani la nivel internațional), am învățat că interacțiunea cu participanții internaționali este o metodă ideală pentru a conștientiza o varietate de oportunități, începând cu dezvoltarea abilităților personale, continuând cu cele profesionale și drept rezultat -  integrarea în societatea modernă.

Să oferim acestor tineri ocazia de a cunoaște o altă lume decât cea de acasă, de a privi cu alți ochi societatea din jur și oportunitățile de care poate dispune oricine.

IMG_2189


Contribuiți cu o donație și/sau distribuiți proiectul prietenilor și cunoscuților.


Vă mulțumim!


  1. TRAVOD International 

  2 года назад
  €100
 2. Аноним 

  3 года назад
  €500
 3. Marius Adauge 

  Trebu\' să fim mai buni!

  3 года назад
  €20
 4. Daniela Sirbu 

  3 года назад
  €20
 5. Mihaela Radu 

  Să fie proiectul cu succes!

  3 года назад
  €10

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!