Împreună susținem copilăria acasă

от Mariana Zaharia

 • Кампания
 • ЧАВО
 • Комментарии
 • Доноры


Pe 1 Octombrie, Maratonul Internațional Chișinău, oferă posibilitatea promovării și susținerii cauzei CCF/HHC Moldova – „O casă și o familie pentru fiecare copil”.

Pentru prima dată participăm activ, nu doar în calitate de voluntari, la Maratonul Internațional Chișinău, cel mai mare eveniment sportiv din țară.


Întâi de toate te invităm să te înscrii aici http://marathon.md/registration/


Cover-foro-1

Te invităm să susții Run for Children prin alergare și fundraising pentru copiii vulnerabili ai Moldovei.


Iulian Bercu, jurnalist de meserie, dar și unul din cei mai activi și pasionați maratoniști din țară, susține cauza noastră la primul debut în Maraton al CCF/HHC Moldova.

Iulian s-a alăturat cauzei noastre pentru a contribui la îmbunătățirea vieții copiilor vulnerabili din Moldova, lucru pentru care îi mulțumim foarte mult!

Poza-2

Vă încurajăm să-l susțineți pe Iulian și alergătorii Run for Children! Vă îndemnăm să fiți generoși în susținerea copiilor care riscă să ajungă în orfelinate din cauza sărăciei familiilor lor!

Fondurile colectate în cadrul proiectului urmează să ajungă către familia Bârsanu. Cazul lor a ajuns în atenția CCF/HHC Moldova la începutul anului 2017. Asistentul social care se ocupă de caz a evaluat situația și a realizat un plan de intervenție pentru ca cei 6 copii să nu ajungă la internat din cauza condițiilor proaste de trai. Casa este avariată și necesită urgent intervenție pentru reparație și reabilitare.

Mai multe despre caz aici http://ccfmoldova.org/ro/ajuta-ma/ei-au-nevoie-de-ajutorul-tau/sase-copii-risca-sa-fie-separati-de-parinti


Poza-3


 


 

 

 

 

 1. Аноним 

  3 года назад
  €10
 2. DMITRI VOLOSIN 

  3 года назад
  €100
 3. Johnnie Walker 

  3 года назад
  €8
 4. SMS  

  3 года назад
  €1
 5. SMS  

  3 года назад
  €1

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!