Марин мечтает о велосипеде

от Marina

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры


Marin Focșa este un băiat de 14 ani, elev în clasa a 8-a la Liceul Teoretic din s. Pelinia, r. Drochia; sârguincios, cu rezultate bune la învățătură și mereu implicat în activitățile cultural-artistice din sat.

Chipul lui vesel și luminos n-ar trăda nici pe-o clipă povestea dureroasă pe care-o ascunde-n spate.

Orfan de mamă, crescut de bunică, mama decedându-i pe când el avea doar 8 luni, fiind omorâtă cu cruzime chiar de tatăl acestuia. Trăiește cu bunica și fiul acesteia, la limita existenței, într-o casă bătrânească, renovată din puținele resurse pe care le au, dar, totodată, fiind împăcați cu realitatea și greutățile vieții. Cu toate acestea, este un copil liniștit, pozitiv, sociabil, mereu luminos și cu zâmbetul pe față.

Venitul lunar al bunicii, puțin peste o mie de lei, dar și alocatia de la stat, nu le ajunge decât pentru cheltuielile primare: mâncare, servicii de întreținere și rareori permițându-și să cumpere ceva din lucruri personale.

Din păcate, pe lângă aceste lipsuri, nici de liniște nu se prea pot bucura, fiind mereu și insistent vizitați, la școală sau acasă, de tatăl lui Marin, acesta fiind nemulțumit de hotărârea instanței; tatăl, pe care Marin nu-l recunoaște, și pe care niciodată nu l-a ținut de mână. Astfel, creându-le stări de neliniște și nesiguranță, în loc să se bucure de copilărie, alături de bunică, care îi este și mamă și tată.

Și totuși, a visa e firesc. Asa este și în cazul lui Marin. El visează să aibă o bicicletă.

Cu ajutorul tău, Marin poate avea șansa de a se bucura de puținile surprize pe care viața i le oferă, și anume, de a avea o bicicletă.

Îndemn toți oamenii buni, cu suflet mare, haideți, împreună să-i realizam visul lui Marin!

Vă mulțumesc!


 


 1. Anna Cojan 

  3 года назад
  €10
 2. SMS  

  3 года назад
  €1
 3. Аноним 

  3 года назад
  €20
 4. Viorel Bors 

  Numai asa putem fi mai buni, e foarte simplu!!!!

  3 года назад
  €50
 5. SMS  

  3 года назад
  €1

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!