School of Drupal 8 plus PHP

от Anya Abchiche

 • Кампания
 • ЧАВО
 • Комментарии
 • Доноры


Mulți tineri din Moldova doresc să aibă o educație de calitate și să construiască o carieră puternică în domeniul IT, cu toate acestea, majoritatea oamenilor înțeleg că ceea ce învață la școală nu este suficient pentru a fi angajați.

În Asociația Drupal Moldova, noi susținem o educație de calitate și dorim dezvoltarea cetățenilor moldoveni, iar pentru a ne îndeplini acest scop, organizăm un program de studiu de 2 luni, care are ca scop inițierea tuturor persoanelor interesate de o carieră IT, în special în Drupal 8 și PHP.

Drupal School este organizat cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și de Guvernul Suediei.

Photo 1


Drupal este o platformă de gestionare a conținutului Open Source (cu sursele deschise), utilizată de milioane de aplicații și site-uri. Școala Drupal 8 și PHP este un proiect care oferă 25 lecții a câte 2 ore fiecare, predate de cei mai experimentați dezvoltatori și mentori Drupal din Republica Moldova. Acest proiect include cunoașterea liderilor pieței Drupal din Moldova și permite combinarea teoriei și practicii, pas cu pas.


Cursurile vor include:

- Crearea și configurarea unui server local;

- Instalarea Drupal 8 și configurarea lui;

- Definirea structurii conținutului și aspectului de vizualizare a lui.

- Crearea și editarea conținutului;

- Categorizare conținutului: menu, categorii și tag-uri;

- Managementul utilizatorilor, rolurilor și permisiunilor;

- Instalarea modulelor si șabloanelor (de design) adiționale;

- Localizarea site-ului în diverse limbi;

- Bazele limbajului de programare PHP inclusiv unele aspecte avansate;

- Introducerea în dezvoltarea modulelor personale pentru Drupal 8;

- Mentenanță și actualizare;

Pentru a organiza un program de calitate care să asigure că, cunoștințele vor fi potrivite pentru a obține o carieră plătită în domeniul IT, bugetul și taxa de bilet a programului nu va fi accesibilă pentru majoritatea cetățenilor moldoveni.

Prin această chemare la acțiune dorim să oferim la 4 tineri ambițioși posibilitatea de a deveni profesioniști IT și de a avea o viață decentă, astfel încât donațiile dvs. vor servi ca plata a taxei de participare celor 4 persoane care doresc să învețe, dar nu-și pot permite achitarea taxei.

Noua generație de Drupal developeri din Moldova începe cu tine!

Photo 2 Collage


Drupal School
 este susținut de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și de Guvernul Suediei reprezentat de către Agenția Suedeză pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională (Sida).

Drupal School este organizat în parteneriat cu Tekwill Academy.

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe tot parcursul anului, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare. Tekwill Academy a fost creat și funcționează în cadrul proiectului finanțat de USAID ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC). 1. Q: Cum va fi programul?
  A: Pentru a deveni un dezvoltator profesionist Drupal - este nevoie de timp. Am împărțit "întregul program" în 3 bucăți:

  1. Școala Drupal 1 - Pentru începători - aici vom iniția studenții noștri în Drupal 8 și PHP. Vom învăța toate conceptele de Drupal, bazele programării PHP, plus unele teme extra. Acest curs este focusat pe elementele grafice (UI) și conceptele platformei Drupal, dar și pune bazele programării web - PHP.
  2. Școala Drupal 2 - Pentru intermediari - aici vom studia cum să dezvoltăm modulele pentru Drupal 8 . Ne vom aprofunda în pe API-urile Drupal 8, modelele de programare și cele mai bune practici.
  3. Școala Drupal 3 - Pentru avansați - acest curs, dacă este pentru profesioniști - îi vom învăța cum să optimizeze site-urile existente, să le securizeze, să utilizeze cele mai bune practici din industrie etc.
   Photo 4
 2. Q: Care este cronologia celor trei școli Drupal?
  A:
  Școala Drupal 1: Din 19 iunie până în iulie 2017.
  Școala Drupal 2: Din 2 octombrie până în noiembrie 2017.
  Școala Drupal 3: Din 8 ianuarie până în februarie 2018.
 3. Q: Participanții vor avea ocazia să se angajeze într-o companie IT după program?
  A: După prima școală de Drupal puțin probabil că studenți vor fi angajați din cauza lipsei de cunoștințe, dar vor avea șansa de a obține un stagiu în unele companii IT și să continue să învețe.
  După a doua și a treia școală Drupal, dacă participantul este cu adevărat proactiv și un cursant rapid, companiile îl vor putea angaja.
 4. Q: Care este salariul mediu pentru un dezvoltator Drupal?
  A:
  Junior Developer: 300 - 500 USD (salariul NET).
  Middle Developer: 500 - 1000 USD (salariul NET).
  Senior Developer: 1000 - 1500+ USD (salariul NET).
 5. Q: Voi sunteți finanțați de USAID, Guvernul Suediei și aveți și parteneri și sponsori privați. De ce cursul are un cost atît de mare?
  A: Acest curs a fost organizat în timpul de 4 luni, de o echipă mică de 6 persoane și include în sine multe chetuieli: contabilitate, salarii, traineri, design, development, marketing, etc.
 6. Q: Cum vor fi alese aceste 4 persoane?
  A: Noi am organizat un program de Bursa, împreună cu USAID și Guvernul Suediei, unde toți studenți / doritori pot aplica (aplicarea se face prin E-mail). Ulterior, prin intermediul unui proces de selecție, vor fi aleși cei mai responsabili, pro-activi, talentați și organizați aplicanți.
 7. Q: La finisarea cursului, vor fi înmânate certificate? De cine ele sunt recunoscute?
  A: La finisarea cursului noi vom înmâna certificate de la Asociația Drupal Moldova. Aceste certificate sunt recunoscute doar de companiile locale pe piața Republicii Moldova. Noi am colaborat cu multe companii private și ei știu despre noi și la ce calitate noi instruim.

 

 

 

 

 

 1. Alex GOja 

  3 года назад
  €50
 2. Cristina Richards 

  3 года назад
  €30
 3. Аноним 

  3 года назад
  €25
 4. Andrei Jechiu 

  3 года назад
  €50

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!