Sport Parc în Hîncești

от HN24

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры


Populația orașului Hîncești este de cca 18.850 locuitori, orașul fiind unul cu o bună tradiție sportivă numit de unii drept „Oraș al sportivilor de performanță înaltă” și aceasta mulțumită atât numeroșilor sportivi hînceșteni de talie națională și interațională cât și mulțumită antrenorilor devotați, care, pe parcursul a mulți ani inspiră și entuziasmează tânăra generație la performanță și la un mod sănătos de viață.

În pofida faptului că avem o tradiție deosebită când vine vorba de practicarea sportului, locuitorii municipiului Hîncești nu au acces la săli de sport și unde a practica exercițiul fizic.

În asemenea context, avem inițiativa și tendința de a crea condiții minime de practicare a exercițiului fizic pentru toate categoriile de vârstă, la orice oră pe orice timp și gratis.

Biserica Ortodoxă „Soborul Sfinților Mari Voievozi” din Hîncești, prin preotul Eugeniu Balan, a beneficiat de 750 de euro de la Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei. Donație pe care intenționăm să o înmulțim prin diferite acțiuni sociale și de fundraising.

Acest „Sport Parc” este un lucru prioritar pentru localitatea noastră deoarece va fi pe măsură atractiv pentru un  număr mare de copii, tineri și adulți care vor sa-si mențină echilibrul fizic.

Stimuland modul de viață dinamic, ne dorim ca populația noastră să fie sănătoasă, aptă de muncă și mereu într-o bună dispoziție.

Vom fi foarte recunoscători pentru contribuța dvs.


 1. SMS  

  3 года назад
  €1
 2. SMS  

  3 года назад
  €1
 3. SMS  

  3 года назад
  €1
 4. SMS  

  3 года назад
  €1
 5. SMS  

  3 года назад
  €1

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!