Шахматная доска в Штефан Водэ

от Sandu Topolenco

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры

A.O. „Glasul Sufletului” este un ONG, care are în portofoliul său realizate un șir de proiecte comunitare cu impact mare asupra populației, cât și a mediului ambiant.

Până la momentul dat am realizat următoarele proiecte:

- Campanie umanitară de PAȘTE - două ediții,

- Campanie umanitară de Crăciun - o ediție,

- Plantarea pomi în parcul din oraș - 100 la număr,

- Deschiderea unui panou de opinie publică cu mesajul : Spune, ce ai pe suflet?

- Deschiderea unei biblioteci în aer liber,

- Premierea tinerelor talente din domeniul sportului, muzicii, picturii, dar și în activitățile publice,

- Campania de îngrijire a mormintelor uitate și neîngrijite,

- Participări la forumurile internaționale de tineret desfășurate în România, etc.

A.O. „Glasul Sufletului” dorește să instaleze o tablă de ŞAH cu piese de joc din lemn în centrul oraşului Ştefan Vodă, mai exact în faţa Casei de Cultură a oraşului. Tot aici este situat şi sediul de POLIŢIE a oraşului Ştefan Vodă, de aceea și am ales acest loc în speranța că nu va fi vandalizată. Acest lucru va permite locuitorilor să iasă din casă în orice perioadă a zilei şi să petreacă timpul frumos şi util împreună cu vecinii, prietenii, rudele sau chiar să facă și noi cunoștințe prin intermediul jocului. În așa mod, oricine va dori să joace, va avea posibilitatea să-și dezvolte abilităţile de ŞAH în aer liber și să se socializeze cu comunitatea. Acest lucru va fi gratuit şi accesibil pentru toţi doritorii și amatorii de ȘAH. Prin intermediul acestui proiect se va urmări scopul de a educa locuitorii să participe la viaţa activă a oraşului.

La momentul dat, avem Dispoziția din partea Administrației Publice Locale, cât și schema de amplasare pentru Tabla de ȘAH. Pentru ca proiectul să prindă aripi, avem nevoie de susținerea dumneavostră ca să putem să procurăm lemnul pentru a monta tabla de șah, să achităm piesele de joc care vor fi cioplite din lemn, dar și materialele necesare pentru a aplica deasupra lemnului ca să-i ofere o durabilitate în timp al acestuia. Deschiderea acestui proiect se va realiza printr-un turneu republican de ȘAH unde fiecare participant va avea ocazia să admire și să atingă această frumoasă lucrare, iar cei care vor ajunge în semifinală și finală, vor juca cu piesele pe tablă. Întregul proiect va fi mediatizat pe portalul de știri local www.stefanvoda.info, prin transmisie LIVE, poze.

Costurile necesare pentru tabla de ȘAH:

- tablă din lemn 3000 lei,

- antiseptic pentru lemn 1000 lei,

- lac pentru lemn - 1000 lei,

- piesele de joc 15000 lei.

Lucrările de montare a tablei, prelucrare a lemnului, combustibilul pentru deplasări, vor fi efectuate din contul asociației.

Pe lână faptul că vor fi menționați donatorii, pe o tăbliță adițională vor fi scrise numele prin acordul lor.


 


 

 1. SMS  

  3 года назад
  €1
 2. SMS  

  3 года назад
  €1
 3. Dumitru Cheptanari 

  Succese

  3 года назад
  €5
 4. SMS  

  3 года назад
  €1

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!