Teren de joaca pentru copiii satului Sireți

от Victor Potînga

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры


La doar 15 km de Capitală, aproape de lacul Ghidighici, se află o localitate unde viața nu s-a oprit în loc și în care oamenii nu-și plâng de milă. Cu două mănăstiri și o biserică, două grădinițe, un liceu, o școală primară, satul Sireți din raionul Strășeni poate fi desemnat cu încredere centru cultural în mediul rural. Chiar dacă o parte din drumuri sunt găurite, acest sat iese din tiparele rurale obișnuite. Aici se nasc mulți copii, tinerii specialiști vor să se angajeze, iar casele „cresc” ca ciupercile după ploaie. 


Cu părere de rău nu dispunem de nici un teren de joacă amenanjat pentru copii unde ar putea să-și petreacă timpul liber într-un mod interactiv și frumos.


În ultimii ani au fost realizate cu succes numeroase proiecte, însă lipsa terenurilor de joacă rămâne o problemă care necesită a fi rezolvată prin implicarea comună. Din acest motiv, un grup de părinți au depus o cerere la Primăria Sireți care a fost aprobată, însă resursele financiare nu ne permit să realizăm proiectul cu toate echipamentele necesare.


Susținerea și ajutorul care-l vom obține în urma acestui proiect va permite copiilor să se bucure de un loc amenanjat cu toate cele necesare pentru a se juca în siguranță și pentru a-și petrece timpul într-o ambianță plăcută.


Terenul este posibil de amenajat în unul dintre cele trei locuri menționate în scrisoarea primită de la primărie  , ca drept confirmare în susținerea inițiativei lansată tinerii și parinții satului Sireți. Accesati pentru Imagini teren


Pentru realizarea acestui vis a copiilor satului Sireți este necesar aproximativ de 2300 EURO conform ofertei comerciale oferită de o companie specializată în domeniul.Accesați pentru viziualizarea ofertei


Acest aspect este extrem de important și de maximă prioritate pentru noi, deaceea avem nevoie de susținerea și ajutorul Dumneavoastră!


 1. Veaceslav Heghea 

  1 год назад
  €100
 2. Cristina S 

  1 год назад
  €7
 3. Cristina Heghea 

  1 год назад
  €30
 4. Аноним 

  Bafta !

  1 год назад
  €10
 5. Ermurachi Nicolae 

  1 год назад
  €50

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!