Unicasport.com: онлайн — фитнес платформа в Молдове

от Unica Sport

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры


Facem un apel către tine să devii Ambasador Unica Sport! Ajută-ne să promovăm modul de viață activ, energic și sănătos! 


Am adunat mii de istorii ale femeilor care nu au destul timp să meargă la sala de sport, care au copii mici, sau sânt departe de casă. Femei care conștientizează importanța unui mod de viață echilibrat și activ și vor să îl adopte. Femei care vor să fie mai fericite în propriul corp.


Astfel, am hotărât să revoluționăm serviciile fitness și wellness prin crearea Unicasport.com – prima platformă de fitness online made in Moldova.


Contribuie și primește:


1$ = 14 antrenamente


5$ = 25 antrenamente


10$ = 56 antrenamente


20$ = 84 antrenamente


35$ = 98 antrenamente + Regim alimentar individual


50$ = 154 antrenamente + Regim alimentar individual


100$ = 182 antrenamente + Regim alimentar individual + training online cu Galina Tomaș
Unicasport.com este antrenorul și nutriționistul tău personal – sistemul adaptează programul de sport și wellness exact după necesitățile tale, luând în calcul într-un mod inteligent și științific specificul organismului, siluetei, metabolismului, pentru a atinge scopul pe care ți l-ai propus – slăbire, modelare sau tonifiere.


Nu vei fi singură – pe lângă instructorii Unica Sport cu care poți comunica online, vei avea o comunitate de alți utilizatori care au același scop ca și tine pentru a împărtăși istoriile de succes.


Unicasport.com este ghidul tău spre un rezultat garantat. Dacă nu ești mulțumită de experiența Unicasport.com, noi îți întoarcem banii.
Unicasport.com permite comandarea unui serviciu suplimentar – testare nutrițională și fiziologică. Acesta este un suport valoros dacă vrei să obții mai mult de la antrenamentele după metoda Unica. Testarea este o ”consultație” digitală care ia în calcul o serie de informații despre tine și generează recomandări complexe cu privire la activitate fizică (pulsul optim pentru a obține rezultatul programului de sport, tipul complexului de exerciții), fonul metabolic și homonal, necesitatea consultării anumitor specialiști conform afecțiunilor sistemelor de organe interne. Mai mult, testarea îți oferă un regim alimentar pentru zilele cu și fără antrenamente, plus tabele calorice și alternative alimentare pentru a diversifica regimul într-un mod cât mai sănătos.

Deja am investit peste mii de euro pentru a crea baza platformei unicasport.com și pentru filmarea a aproximativ 50 videouri din cele 100 planificate pentru faza inițială. Suntem la jumătate de cale, și nu vrem să dăm înapoi. Ceea ce am început este mult prea important și credem în impactul pe care îl putem produce cu ajutorul acestui proiect inovativ. Crearea platformei este un proces complex și necesită resurse mai mari decât avem disponibile la moment. Sunt două direcții majore pentru care vor fi folosite fondurile colectate cu ajutorul vostru:


Programare: Cea mai considerabilă parte din suma necesară pentru finalizarea proiectului va merge pentru programarea platformei unicasport.com. Web developerii care deja au pus bazele sistemului vor continua să dezvolte unicasport.com astfel încât video-urile cu exerciții sunt corect generate pentru fiecare tip de antrenament, în funcție de programul individualizat. Alte funcționalități care urmează să fie integrate sunt monitorizarea progresului și producerea graficelor, trecerea de la un program la altul, inclusiv modificarea programului dacă utilizatoarea este însărcinată, crearea posibilității comunicării online cu instructorul, și oferirea bonusurilor. Ulterior, vom testa platforma și introduce ajustările necesare pentru ca aceasta să funcționeze coerent.


Filmarea video-urilor cu antrenamente: Vrem ca utilizatorii platformei să se bucure de o experiență cât mai diversăși interactivă– astfel, unicasport.com va găzdui o bază de date de peste 100 antrenamente video, generate inteligent în dependență de individualizarea programului sport. Resursele vor fi utilizate pentru chiria spațiilor pentru filmări, serviciile companiei care realizează filmările și montarea zecilor ore de video, și echipa de platou.Timp de aproape 20 ani, Unica Sport a lucrat intens pentru a cunoaște femeile și a le susține în calea spre o sănătate mai puternicăși o siluetă de invidiat. Unica Sport este un proiect început dintr-o cauză socială care s-a transformat în decursul anilor într-o afacere de succes. Scopul nostru este să educăm femeile pe subiectul modului sănătos sănătos de viață prin metode individualizate pentru ele. Galina Tomaș - Doctor în științe medicale - a elaborat un program de remodelare corporală care îmbină coerent efortul fizic dozat, alimentația raționalăși aplicarea proceselor metabolice.


Programul, fiind aplicat de o echipă de profesioniști în scopul promovării modului sănătos de viață, astăzi este cunoscut și pantentat drept Metoda Unica.  Peste 70 mii de clienți au demonstrat rezultate impresionante obținute prin această abordare: -39 kg, -48 kg, -55 kg, -60 kg, greutatea maximă dată jos fiind de -71 kg!


Astăzi vrem să aducem serviciile noastre la un nou nivel, și să utilizăm mediul digital pentru a continua să ajutăm miile de femei care vor să fie mai sănătoase și să obțină silueta dorită.


 


 


 


 1. DTMF  

  3 года назад
  €1
 2. SMS  

  3 года назад
  €1
 3. Аноним 

  Sper sa fie ok.

  4 года назад
  €1
 4. Bagu Svetlana 

  4 года назад
  €45
 5. Cemirtan Daniela 

  4 года назад
  €1

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!