Ajuta-l pe Denis sa mearga

by Viorel Groapa

 • Campaign
 • Comments
 • Backers

Dear Friends and Goodwill People!

Thank you everyone who helped!

We are approaching the end of the fundraising campaign required for the operation that Denis Voda was expecting. Unfortunately, we were not able to collect the full amount, but I hope we can collect at least another 220 euros (to the already collected 180 euros), so that will be possible to hospitalize him in a professional rehabilitation medical institution.

Now, when the winter holidays bring a lot of joy to everyone, with gifts and kind wishes from their loved ones, I hope that each of us can find an opportunity to help this child, because only together we can work wonders!

I wish everyone Happiness, Health and Prosperity!


Дорогие друзья и люди доброй воли!

Спасибо всем, кто помог!

Мы приближаемся к концу кампании по сбору средств, необходимых для операции, которую ожидал Денис  Вода. К сожалению, мы не смогли собрать всю сумму, но, надеюсь, мы сможем собрать еще по крайней мере 220 евро (до уже собранных 180 евро), чтоб было возможно его госпитализировать в профессиональное реабилитационное медицинское учреждение.

Теперь, когда зимние праздники приносят много радости всем, с подарками и добрыми пожеланиями от их близких, я надеюсь, что каждый из нас может найти возможность помочь этому ребенку, потому что только вместе мы можем творить чудеса вместе!

С Новым годом! Желаю всем Счастье, Здоровья и Благополучия!


Dragi prieteni și oameni de bună credință!


Vă mulțumesc din suflet tuturor care au acordat ajutor!

Suntem aproape de finalul campaniei de colectare al mijloacelor banești necesare pentru interventia chirurgicală atît de așteptată de Denis Vodă. Cu regret, nu am reușit să colectam toată suma, dar sperăm să reușim să colectam incă măcar 220 euro (la cei 180 euro deja adunati) pentru a face posibilă o internare la o instituție medicala de reabilitare profesionistă.

Acum cind sarbatorile de iarnă aduc multe bucurii tuturor, cu daruri si urari de bine din partea celor dragi, Va rog din suflet sa gasiti si posibilitatea de a ajuta acest copil, pentru ca numai impreuna cu eforturi comune putem face minuni!

Va multumesc ! Sarbatori fericite si La Multi Ani!


 


Ne adresăm către toți cei cunoscuți și cei pe care încă nu vă cunoaștem!

Lansăm această campanie de colectare de fonduri pentu cazul unui copil, care după un accident fatal și 2 ani de suferință, internări prin spitale și mai multe operații chirurgicale la coloana vertebrală, a rămas imobilizat, fără să-și simtă mâinile și picioarele.

Denis Vodă - născut la 17.10.1999 în satul Verejeni, raionul Ocnița.

La data de 12 iunie 2015, a suferit un accident la coloana vertebrală după o săritură în iazul din sat.

A supraviețuit ca prin minune, dar din acel moment trece printr-un calvar din cauza că a rămas imobilizat la pat. Apoi timp de mai mult de jumătate de an, au urmat o serie de intervenții chirurgicale și internări la terapie intensivă și reanimare de la Institutul Mamei și Copilului, după care la Spitalul Clinic Republican și Institutul de Neurologie și Neurochirurgie. Aceste intervenții au facut posibilă menținerea în viață a copilului.

A urmat o perioada de disperare, dar cu suportul financiar al rudelor și mai multor oameni, a fost posibilă încă o intervenție chirurgicală și internare pe termen de o lună de zile (copie extras medical 04.07.2016 – 08.08.2016) la Institutul științifico-medical de urgență N. V. Sklifisovskii din Moscova. A apărut o speranță și încă o posibilitate de reabilitare intensiva la Centrul de reabilitare a invalizilor „Preodolenie” din Moscova (www.preo.ru ). Pe perioada de aproximativ 3 luni (copie extras medical 22.08.2016. – 19.11.2016.), a învățat cum poate să facă cele mai importante mișcări și să recapete speranța că are posibilitate în viitor să meargă.

Au trecut 2 ani de dureri insuportabile pentru băiat și lacrimi de mamă care a facut totul ce este posibil pentru copilul ei, dar din păcate au ramas singuri în fața greutăților și doar cu Credință în Bunul Dumnezeu ca Denis v-a putea să meargă iar. Pentru a fi posibil acest lucru, avem rugămintea să donați după posibilitățile Dumneavoastră, pentru a acumula suma de 3600 euro, din din suma de 5600 euro necesară.

Acum, are nevoie încă de o perioadă de reabilitare însoțită de o intervenție chirurgicală și reabilitare la aceleași instituții din Moscova care necesită cheltuieli estimativ la 5600 euro. Pentru a avea posibilitatea de deplasare și pentru a nu trauma coloana vertebrală până și după intervenția chirurgicală, este necesară procurarea unui cărucior cu rotile special reacomandat de instituția medicală „Preodolenie” (http://dokmed.ru/kolyaski/skladnye/kolyaska-yoga#!prettyPhoto ).

Suma de 3600 euro vor fi utilizați pentru procurarea unui cărucior cu rotile special și 2000 euro va fi asigurat de noi pentru reabilitarea la un centru specializat.

Acest ajutor financiar va da posibilitatea ușurării suferințelor lui Denis și speranța ca în viitor are să meargă!


 1. SMS  

  2 years ago
  €1
 2. SMS  

  2 years ago
  €1
 3. Anonymous 

  2 years ago
  €1
 4. Luca Robert 

  Multa Sanatate!!

  2 years ago
  €2
 5. Ionut Dobre 

  Baftă!

  2 years ago
  €1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!