Construcția clopotniței Mănăstirii Zăbriceni

by Mănăstirea Zăbriceni

 • Campaign
 • Comments
 • Backers


Vedere generală


Mănăstirea ”Nașterea Domnului” din s. Zăbriceni, r. Edineț a fost înființată în anul 1999 și este un important centru religios din nordul Moldovei. În acest an am început construcția clopotniței de 33 m, care va servi și ca poartă de intrare în mănăstire. La etapa actuală, cu eforturi și resurse proprii dar și cu sprijinul Consiliului Raional Edineț s-a construit fundamentul și o parte din zidul clopotniței.


Etapa actuală de construcțiePentru a duce la bun sfârșit construcția clopotniței avem nevoie de surse financiare de care nu dispunem. Astfel, suntem convinși că prin donațiile voastre și cu ajutorul Lui Dumnezeu vom reuși să realizăm construcția. Pe platforma Guvern24 aveți posibilitatea de a dona online,  pentru realizarea acestui proiect, din orice colț al lumii v-ați afla.  Fiecare susținere financiară este binevenită, iar gestul vostru cu siguranță va fi răsplătit de Dumnezeu. Prin donațiile voastre veți contribui nu doar la construcția clopotniței mănăstirii dar și la ridicarea unui nou monument al patrimoniului cultural și religios al neamului nostru.                                  

Totodată, vă invităm pe toți creștinii atât de acasă cât și pe cei plecați peste hotare, să ne vizitați și împreună să ne rugăm și să aducem mulțumire Lui Dumnezeu.


Așa să ne ajute Dumnezeu!  

Machetă Clopotniță


Persoană de contact: Moruz Sergiu, tel. +(373) 794 19 885, e-mail: manastireazabriceni@gmail.com 1. Anonymous 

  In Numele Domnului!!!

  2 years ago
  €100
 2. SMS  

  2 years ago
  €1
 3. SMS  

  2 years ago
  €1
 4. SMS  

  2 years ago
  €1
 5. SMS  

  2 years ago
  €1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!