Donează un ghiozdan cu rechizite unui copil sărac

by Alina Matei

 • Campaign
 • Comments
 • Backers


50 de copii care provin din medii defavorizate au nevoie de ghiozdane echipate cu rechizitele necesare pentru a începe cu bine anul școlar!

Copiii fac parte din cadrul Centrului de Protecţie Socială „Prometeu” din or. Strășeni și, cei mai mulți dintre aceștia, trăiesc în pragul sărăciei, fiind crescuți în familii social-vulnerabile. O parte dintre copii se confruntă cu probleme de sănătate, dar toți ei vor să se bucure de începutul de an şcolar și să meargă la școală cu zâmbetul pe buze și cu ghiozdanul plin.

În speranța că vor fi motivați să își continue studiile și să evolueze, portalul pentru femei www.thewoman.md demarează Campania „Donează un ghiozdan cu rechizite unui copil sărac”, ce se desfășoară timp de o săptămână, în perioada 22 - 30 august 2017.

Așadar, a mai rămas puțin timp până la începerea noului an școlar, de aceea vă îndemnăm să pregătim împreună ghiozdanele acestor copii! Pentru că doar împreună putem schimba destine și putem asigura copiilor un viitor presărat cu reușite, începând chiar din prima zi de școală.

Din banii donați de Dvs. se vor cumpăra ghiozdane, caiete, învelitori pentru caiete și cărți, penar, truse geometrice, pixuri, creioane simple, creioane colorate, radieră, ascuțitoare, riglă, foarfecă, plastelină, acuarele, pensule, pahar pentru pensule, bloc de desen, hârtie colorată, carton colorat, vocabular.

Campania „Donează un ghiozdan cu rechizite unui copil sărac” este susținută de jurnalista Alina Matei (editor www.thewoman.md, producător TV Moldova1).

Ghiozdanele echipate cu rechizitele vor fi oferite la sediul Centrul de Protecţie Socială „Prometeu” ăn data de 30 august 2017. Avem, deci, foarte puțin timp la dispoziție să arătăm că putem!

Mai multe detalii despre Centrul de Protecţie Socială „Prometeu” găsiți pe aceste link-uri.

http://thewoman.md/alexandra-boligari-cea-mai-eficienta-metoda-de-ajuta-pe-copii-este-aceea-de-le-asigura-dreptul-la-educatie/

http://thewoman.md/o-femeie-din-straseni-are-grija-de-50-de-copii/

Vă mulțumim!


 


 1. Anonymous 

  2 years ago
  €15
 2. Anonymous 

  2 years ago
  €20
 3. Anonymous 

  2 years ago
  €10
 4. Dumitru Vicol
  Dumitru Vicol 

  2 years ago
  €50
 5. SMS  

  2 years ago
  €1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!