Повышение квалификации для выпускников

от Marina Stici

 • Кампания
 • Комментарии
 • Доноры


Călătoriile sunt acelea care ne oferă un vast prilej de a ne dezvolta venind în contact cu diferite culturi.

Campania pe care noi, membrii Asociaţiei Obştești „Forţa Tinerilor”, ne propunem să o realizăm, are rolul de a oferi tinerilor șansa de a se cunoaște mai întâi pe sine prin intermediul celorlalți, dar și de a interacționa cu noi culturi și cu noi oameni. Una din cele mai grele misiuni cu care se confruntă adolescenții în zilele noastre, este alegerea corectă a universității și a facultății, mai ales dacă acestea sunt de peste hotare. A.O. „Forța Tinerilor” prin intermediul acestui proiect își propune să studieze propriu-zis universitățile, facultățile și oportunitățile pe care le deschid acestea.

Capitala Europeană a Culturii, Timișoara, pe lângă infrastructura foarte dezvoltată, mai are și o rețea vastă de universități care sunt incluse in topurile cu cele mai bune din lume. Deplasarea la Timișoara, în perioada 3-9 martie presupune un schimb de experiență pentru membrii A.O. „Forța Tinerilor”, elevi ai clasei a XII-a din Liceul Teoretic „Mihail Bârcă” prin „Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara" de la Universitatea „Politehnică”, Universitatea de Medicină şi Farmacie  „Victor Babeş”  și Universitatea „Vest” din Timișoara.

În urma proiectului, ne propunem să organizăm o conferință care va include o masă rotundă cu elevii din comunitate şi din raion, pentru a-i informa despre oportunităţile şi beneficiile studiilor peste hotare în una din universitățile de top din lume. Această conferinţă va presupune vizualizarea unui film informativ realizat de către membrii grupului, prezentarea informaţiei prin intermediul broşurilor, pliantelor şi materialelor adiţionale.

Pentru a desfășura acest schimb de experienţă vom avea nevoie de suma de 400 de euro. Această sumă va acoperi  transportul, cazarea, alimentarea, accesul la obiectivele turistice şi elaborarea materialelor informative. În viitor, preconizăm să facem și un schimb de experiență cu alte universităţi din România şi Europa și să formăm un concept util de informare şi orientare profesională pentru liceeni, iar astfel de deplasări să devină o practică anuală.

Această experiență poate deveni reală doar cu ajutorul și susținerea dumneavoastră.


 


 


 


 1. Marina  
  MDL 19.40

  7 лет назад
 2.  
  MDL 19.40

  7 лет назад
 3. Barda Aliona 
  MDL 388.00

  Succes!

  7 лет назад
 4. Аноним 
  MDL 194.00

  Mult succes!

  7 лет назад
 5. Аноним 
  MDL 1,940.00

  Удачи!

  7 лет назад

Это уникальный вебсайт, который потребует более современный браузер на работу!

Пожалуйста, выполните обновление сегодня!