Professional exchange trip

by Marina Stici

 • Campaign
 • Comments
 • Backers


Călătoriile sunt acelea care ne oferă un vast prilej de a ne dezvolta venind în contact cu diferite culturi.

Campania pe care noi, membrii Asociaţiei Obştești „Forţa Tinerilor”, ne propunem să o realizăm, are rolul de a oferi tinerilor șansa de a se cunoaște mai întâi pe sine prin intermediul celorlalți, dar și de a interacționa cu noi culturi și cu noi oameni. Una din cele mai grele misiuni cu care se confruntă adolescenții în zilele noastre, este alegerea corectă a universității și a facultății, mai ales dacă acestea sunt de peste hotare. A.O. „Forța Tinerilor” prin intermediul acestui proiect își propune să studieze propriu-zis universitățile, facultățile și oportunitățile pe care le deschid acestea.

Capitala Europeană a Culturii, Timișoara, pe lângă infrastructura foarte dezvoltată, mai are și o rețea vastă de universități care sunt incluse in topurile cu cele mai bune din lume. Deplasarea la Timișoara, în perioada 3-9 martie presupune un schimb de experiență pentru membrii A.O. „Forța Tinerilor”, elevi ai clasei a XII-a din Liceul Teoretic „Mihail Bârcă” prin „Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara" de la Universitatea „Politehnică”, Universitatea de Medicină şi Farmacie  „Victor Babeş”  și Universitatea „Vest” din Timișoara.

În urma proiectului, ne propunem să organizăm o conferință care va include o masă rotundă cu elevii din comunitate şi din raion, pentru a-i informa despre oportunităţile şi beneficiile studiilor peste hotare în una din universitățile de top din lume. Această conferinţă va presupune vizualizarea unui film informativ realizat de către membrii grupului, prezentarea informaţiei prin intermediul broşurilor, pliantelor şi materialelor adiţionale.

Pentru a desfășura acest schimb de experienţă vom avea nevoie de suma de 400 de euro. Această sumă va acoperi  transportul, cazarea, alimentarea, accesul la obiectivele turistice şi elaborarea materialelor informative. În viitor, preconizăm să facem și un schimb de experiență cu alte universităţi din România şi Europa și să formăm un concept util de informare şi orientare profesională pentru liceeni, iar astfel de deplasări să devină o practică anuală.

Această experiență poate deveni reală doar cu ajutorul și susținerea dumneavoastră.


 


 


 

 1. CVC Milestii Mici 

  3 years ago
  €125
 2. Marina  

  3 years ago
  €1
 3. SMS  

  3 years ago
  €1
 4. Barda Aliona 

  Succes!

  3 years ago
  €20
 5. Anonymous 

  Mult succes!

  3 years ago
  €10

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!