Beneficiari

Beneficiarii Guvern24 reprezintă proiectele lansate de companii, organizații nonguvernamentale, primării și grupuri de inițiativă pe platformă. Ei își propun implementarea inițiativelor de interes public menite să aducă un folos comunității sau proiectelor și inovațiilor personale.

DE CE SĂ UTILIZEZ GUVERN24?

Guvern24 este singura platformă locală care poate asigura vizibilitate ideii tale. Crowdfundingul fiind cea mai bună alegere pentru finanțarea proiectului tău. Platforma îți oferă acces la finanțare din orice colț al lumii, chiar și de la susținători aflați la mii de kilometri depărtare.

CE OBȚIN EU?

Vei avea posibilitatea să interacționezi cu oamenii care cred în tine și ideea ta și să îi transformi în adevărați parteneri.  Astfel vei obține finanțarea necesară proiectului, dar și o comunitate care va fi gata mereu să se autosusțină.

CUM FAC PROIECTUL VIZIBIL?

Adună-ți familia și prietenii pe site, ei vor fi primii tăi susținători. Inițiază o campanie de promovare și oferă cât mai multă informație despre proiectul tău. Fiecare share și fiecare comentariu te poate aduce mai aproape de visul tău.

 

Lansează un proiect

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!