CONDIȚII DE PLATĂ / DONAȚIE

 • 1.1. Condițiile de plată sunt guvernate de prevederile Acordului de utilizare (Ofertă Publică) aflat pe site-ul guvern24.md, în secțiunea Termeni și condiții.
  1.2. Depunerea de fonduri în proiectul selectat de donator este posibilă numai cu condiția înregistrării / autorizării pe site-ul guvern24.md.
  1.3. Toate donațiile de pe platforma www.guvern24.md se fac în lei moldovenești (MDL). Toate plățile se efectuează prin sistemul PAYNET (paynet.md), deținut de PAYNET SERVICES S.R.L.
  1.4. Donatorul, înainte de a transfera fonduri pentru finanțarea proiectului selectat, se angajează:
  1.4.1 Citiți cu atenție termenii Acordului de utilizare situat pe site-ul guvern24.md, în secțiunea Termeni și condiții.
  1.4.2. Citiți condițiile de utilizare a serviciului paynet.md („PAYNET SERVICES” S.R.L.)
  1.4.3. Studiați și verificați în mod independent conținutul materialelor publicate în cadrul proiectului selectat, condițiile inițiatorului, procedura de desfășurare, organizare și executare a proiectului, precum și alte cerințe și condiții suplimentare pentru finanțarea proiectului relevant.
  1.5. Donatorii pot depune fonduri online proiectului folosind sistemul de plată PAYNET: printr-un card bancar VISA / MasterCard, printr-un portofel electronic Paynet înregistrat pe PAYNET.MD sau prin alte portofele electronice indicate pe PAYNET.MD.
  1.6. Cum se face o donație:
  a) Trebuie să accesați pagina proiectului selectat;
  b) În blocul din partea dreaptă a paginii, faceți clic pe butonul „Depunere online”.
  c) Apoi completați formularul furnizat de sistem (dacă nu toate datele de profil au fost completate în timpul înregistrării).
  d) Selectați tipul de afișare al donatorului în formular – Public – numele și prenumele donatorului sunt afișate în lista donatorilor din proiect sau Anonim – în lista donatorilor va fi afișat ca „Anonim”.
  1.7. e) Faceți clic pe „pasul următor” (utilizatorul merge automat la pagina PAYNET) și selectați tipul de plată (card, portofel electronic), completați datele necesare pentru plată.Atunci când transferă fonduri dintr-un portofel electronic într-o altă monedă decât MDL, donatorul este obligat să respecte regulile stabilite de „PAYNET SERVICES” SRL.
  1.8. Dacă cardul donatorului prevede o altă monedă, atunci la plata contribuției la proiect, cardului utilizatorului i se va percepe o sumă în moneda cardului echivalentă cu suma specificată în MDL la cursul de schimb din ziua operațiunii.
  1.9. Donatorul ar trebui, de asemenea, să ia în considerare circumstanțele în care banca emitentă a cardului sau a portofelului său electronic poate percepe comisioane pentru orice tranzacție.
  1.10. Dacă portofelul electronic al donatorului prevede o altă monedă, atunci atunci când plătiți donația, poate deveni necesară o operațiune de conversie a monedei. Utilizatorul ar trebui să ia în considerare circumstanțele în care se poate percepe un comision pentru operațiunea de conversie. Compania nu este responsabilă pentru comisionul perceput de emitentul unui card bancar sau al unui portofel electronic.
  1.11. Compania nu este responsabilă pentru comisionul perceput de banca emitentă a cardului donatorului sau a portofelului electronic, precum și pentru comisionul perceput de PAYNET SERVICES S.R.L.
  1.12. Contribuția fondurilor la proiect poate fi făcută de Utilizator în modul Anonim. În acest caz, numele de utilizator specificat în timpul înregistrării va fi înlocuit cu „anonimus”
  1.13. Plata online este disponibilă numai utilizatorilor înregistrați în zona autorizată a site-ului. După ce faceți clic, acesta va fi redirecționat către pagina securizată a sistemului de plăți „PAYNET”.
  1.14. Informațiile sunt transferate către gateway-ul de plată utilizând tehnologia de criptare SSL. Transmiterea ulterioară a informațiilor are loc prin rețele bancare închise cu cel mai înalt nivel de fiabilitate. „PAYNET SERVICES” S.R.L. nu transferă datele cardului Utilizatorului către Companie și alte terțe părți.
  1.15. Pentru autentificarea suplimentară a titularului cardului, se utilizează protocolul 3D Secure. Dacă Banca Utilizatorului acceptă această tehnologie, Utilizatorul va fi redirecționat către serverul său pentru identificare suplimentară. Utilizatorul poate verifica informațiile privind regulile și metodele de identificare suplimentară cu banca care a emis cardul său bancar.
  1.16. La finalizarea procedurii de plată on-line, utilizatorul primește automat o chitanță electronică a comenzii – o scrisoare către e-mail care a fost specificată de utilizator în timpul înregistrării.
  1.17. Securitatea procesării plăților prin Internet este garantată de S.R.L. „SERVICII PAYNET”. Toate tranzacțiile sunt efectuate în conformitate cu cerințele VISA International, MasterCard și alte sisteme de plată. La transferul de informații, se utilizează tehnologii speciale de securitate pentru plăți online, procesarea datelor se efectuează pe un server securizat de înaltă tehnologie al companiei de procesare.

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!