Donatori

Donatorii sunt eroii fiecărui proiect de crowdfunding. Ei, fiind persoanele care validează ideile și proiectele de pe platformă, prin contribuția lor financiară. Susținerea oferită de donatori sporește inovația și creativitatea, astfel contribuie la schimbarea spre bine a țării.

 

De ce să donez?

Crowdfunding-ul nu finanțează doar proiecte și idei, se finanțează oameni care doresc să își îndeplinească visul vieții lor pentru a creea un viitor mai bun. Fiecare donație contribuie la implementarea proiectelor inovatoare, la salvarea unei vieți, dar și la dezvoltarea și crearea afacerilor locale.

Ce obțin eu?

Crowdfunding-ul este un mecanism financiar bilateral. Proiectele susținute vor avea resursele necesare pentru implementarea unei schimbări, iar fiecare donator va obține un bilet în primul rând. Pe lângă recompensa promisă de autor, donatorii vor deveni partenerii de încredere ai viitorului țării.

Pot ajuta și prin alte metode?

Desigur! Fiecare share și fiecare comentariu poate ajuta un om să facă o schimbare. Dacă dorești să faci parte din echipa Guvern24 sau să contribui la finanțarea platformei vizitează paginile Parteneri și Despre Noi.

Donează acum

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!