Reguli de Utilizare

 

Prin crearea și înregistrarea unui proiect, acceptați termenii  Ofertei Publice.

Asigurați-vă că ați citit cu atenție termenii Ofertei Publice (Acordul utilizatorului), care reglementează toate relațiile părților participante în cadrul fiecărui proiect.

Versiunea completă a Regulilor pentru crearea unui proiect, precum și o instrucțiune vizuală, le puteți descărca aici: Reguli pentru crearea unui proiect PDF

Pentru a crea un proiect, trebuie mai întâi să vă înregistrați ca utilizator al platformei Guvern24. Crearea unui profil este gratuită și nu implică niciun angajament financiar.

După crearea unui profil, selectați „Creați” și veți fi redirecționat către pagina formularului pentru crearea unui proiect, unde va trebui să introduceți informațiile solicitate.

Odată finalizat, proiectul va fi disponibil doar pentru administratorii site-ului. Administratorii platformei vor efectua o scurtă analiză a conținutului proiectului în termen de 3-10 zile lucrătoare. Dacă proiectul îndeplinește cerințele și îndeplinește regulile de utilizare a site-ului, acesta va fi aprobat și făcut public.

Tipuri de proiecte permise pentru înregistrare și publicare pe guvern24.md: proiecte sociale, culturale și caritabile (cu excepția proiectelor legate de strângerea de fonduri pentru tratament, chirurgie, reabilitare etc.). Proiectele legate de obținerea de beneficii comerciale nu sunt acceptate pentru examinare și publicare.

Dacă proiectul contravine regulilor site-ului, ne rezervăm dreptul de respinge.

Lansează un proiect

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!