Despre noi

Guvern-about-us-1024x346
Credem că Republica Moldova poate prospera prin intermediul unei rețele de oameni cu inițiativă ce lucrează împreună, iar scopul nostru este de a asigura o punte de comunicare și colaborare prin intermediul unei platforme de finanțare colectivă.

O platformă de finanțare colectivă creează o comunitate. O comunitate indispensabilă pentru dezvoltarea Republicii Moldova ar fi alcătuită din persoanele care inițiază proiecte, cei care îi susțin și partenerii acestor inițiative.

Misiunea noastră este de a crea această comunitate de oameni responsabili care vor lucra împreună întru dezvoltarea țării. De-a lungul activității Guvern24, vom crea instrumentele și resursele care vor ajuta beneficiarii să își realizeze visurile, astfel vom fi conectați în jurul unei idei comune.

Guvern24 va promova și va asigura dezvoltarea spiritului democratic în cadrul echipei sale și în valorile ce vor fi promovate de către platformă. Activitatea Guvern24 nu este nișată, susținem promovăm proiectele Comunitare  și cele Personale din toate domeniile: Societate, Antreprenoriat, Cultură și Artă, Educație, Știință și Tehnologie, Caritate.

Pentru că dumneavoastră sunteți un membru valoros al comunității Guvern24 vom lucra și vom îmbunătăți mereu securitatea platformei. Nu vom vinde și nu vom distribui informația confidențială despre utilizatori către o parte terță sub nici o formă. Vom apăra și vom promova dreptul la confidențialitate și informație personală a utilizatorilor care se folosesc de serviciile noastre.

Cu drag,
Echipa Guvern24

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!