Centru de agrement în Telenești

by Primaria Telenesti

 • Campaign
 • Comments
 • Backers


Fotbalul, voleiul și baschetul în orașul Telenești sunt probele de sport foarte populare și sunt practicate atât de copii, cât și de adulți.

Pe lângă promovarea modului activ de viață, aceste activități reprezintă pentru locuitori un prilej binevenit de socializare, dar și agrement pentru copii.

Zona de sud a orașului Telenești, ce înregistrează o densitate sporită a populației, în același timp este puternic afectată de fenomenul de migrație. Predomină populația de vârsta a III-a care, au grija de copiii a căror părinți lucrează peste hotare.

Lipsa unui spațiu adecvat de agrement, în mare parte, reprezintă cauza de ce copiii se joacă în apropiere de carosabil ori, sunt nevoiți să plece la distanță mai mare pentru un teren bine amenajat; iar seniorii, nu au unde se socializa.

08 (1)

Asociația tinerilor din orașul Telenești, alături de Administrația Școlii Sportive și populația din regiunea respectivă, s-au adresat cu rugămintea de a construi un teren de minifotbal și un teren de baschet.

Se propune construcția mini-complexului sportiv, în aer liber, care va include un teren de minifotbal cu dimensiunile de 20X40 m, și un teren de baschet cu dimensiunile 28X16 m cu spațiu liber pe fiecare latură.

11


Terenul va fi împrejmuit cu plase înalte, astfel ca la lovituri mai puternice mingea să rămână în aria terenului. De asemenea, vor fi instalate și câteva aparate de forță.

În urma realizării proiectului, copiii din zona de sud a orașului, inclusiv cei cu părinții plecați peste hotare și nu numai, vor duce un mod de viață activ și productiv, în schimbul unui mod sedentar petrecut în fața calculatorului.

Exploatarea terenurilor se poate face în orice anotimp al anului. La finisarea lucrărilor se va întocmi un plan de întreținere, îngrijire și regenerare pe care Primăria orașului, de comun acord cu Școala Sportivă și Asociația Tinerilor din oraș să îl urmeze.

Pe terenurile ce urmează a fi renovate, nu excludem posibilitatea organizării turneelor, competiții la nivel local, raional și regional.

Primăria orașului Telenești dispune de un teren pentru a realiza acest obiectiv.

Terenul, pe care se propune construcția este situat în partea de sud a orașului, mai exact pe str. Vasile Alescandri, cu o suprafață de 1 664 m^2. Un punct forte îl mai constituie amplasarea, care este una convenabilă deoarece, crează nemijlocita legătură a circulației rutiere cu întreg orașul.

Telenesti

Vă îndemnăm să contribuiți pentru realizarea scopului nostru; astfel, să educăm în copiii noștri personalități deosebite, integre și echilibrate.

Cu drag, pentru acasă.

Parteneri G24_2_modificat_14.dec.16


 


 


 


 1. DARA NICOLETA 
  MDL 194.00

  Cu drag pentru un mod de viață sănătos !

  7 years ago
 2. OJOG ANDREI 
  MDL 485.00

  Cu drag pentru Telenești !

  7 years ago
 3. OJOG SERGIU 
  MDL 485.00

  Pentru un satadion modern !

  7 years ago
 4. ANGHEL. ION 
  MDL 194.00

  Cu drag pentru stadion!

  7 years ago
 5. VISANU GHEORGHE 
  MDL 97.00

  Cu drag pentru stadion!

  7 years ago

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!