Repair and Construction

Staff Pick
Turn Wasted Plastic into Precious Plastic

Turn Wasted Plastic into Precious Plastic

Entrepreneurship, Repair and Construction
Мы собираемся остановить пластиковое загрязнение окружающей среды запустив собственную мастерскую по переработке и преобразованию пластика во что-то новое, крутое и полезное.
Plantăm fapte bune în Moldova

Plantăm fapte bune în Moldova

Repair and Construction
Ne adresăm cu un salut călduros tuturor celor care citesc aceste rânduri! Dorim să împărtășim o dorință și o viziune care ne unește pe toți sub același cer, și anume visul de a trăi într-o lume cu acces la apă si aer curat. A venit timpul să revenim la lucrurile de bază. Republica Moldova e cea mai despădurită țară din Europa, prin urmare ne confruntăm cu o criză iminentă de acces la apă potabilă, precipitații insuficiente și suprafețe imense de terenuri degradate. Soluțiile geniale sunt cele mai simple, și partea cea mai frumoasă e că stau în puterea fiecăruia dintre noi. Ce putem face în mod real? Putem planta copaci! Pe cât sună de simplu, pe atât și este. Prezența pădurilor determină temperatura aerului, debitul râurilor, restabilirea și decontaminarea solului, producerea oxigenului și reprezintă o sursă inepuizabilă de hrană. Pădurea nu este doar un mediu de viață pentru animale și plante, ci este Acasă. Pentru a planta cât mai mulți copaci, avem nevoie de ajutorul vostru!
New doors for the Pediatric Section

New doors for the Pediatric Section

Repair and Construction
The Pediatrics Department for Metabolic Disorders, Malnutrition and Reanimation of the Mother and Child Institute (Clinic‘Emil Coţaga’) is blessed with a team of doctors who saved the lives of many babies. This team of tireless physicians led by Doctor Ala Jivalcovschi is constantly looking for opportunities to improve conditions in which children are treated. To meet hygiene standards and prevent intra-hospital infections, a hospital needs regular renovations. Since it was opened in 1969, the Department hasn’t benefit from consistent repairs. Now the hospital found possibilities to invest in improving conditions and is able to cover more than 90% of needs. With the other nearly 10%, namely new doors for wards, National Association of Cystic Fibrosis invites you to contribute all together
Умная агротехнология в масштабах города

Умная агротехнология в масштабах города

Repair and Construction
Переработка отходов с кухни в органическое удобрение и выращивание на нем ЭКОпродукции на базе дневного Центра для людей с ограниченными ментальными возможностями
Casa Părintească a copiilor orfani

Casa Părintească a copiilor orfani

Repair and Construction
Finalizarea construcţiei şi amenajarea bazinului de înnot, a terase destinat copiilor orfani şi cu dizabilităţi.
Sport Parc în Hîncești

Sport Parc în Hîncești

Repair and Construction, Society, Sport
Prin intermediul platformei de finanțare colectivă „guvern 24” și a acțiunilor de fundraising să obținem sumele necesare procurării și instalării a cel puțin 10 echipamente sportive multilaterale pe un loc special preconizat din parcul municipal Hîncești.
Construcția clopotniței Mănăstirii Zăbriceni

Construcția clopotniței Mănăstirii Zăbriceni

Repair and Construction
Ne adresăm tuturor creștinilor de pretutindeni cu rugămintea de a dona pentru construcția clopotniței Mănăstirii Zăbriceni, r-ul Edineț.
Attractive school for the community of Calarasi!

Attractive school for the community of Calarasi!

Repair and Construction, Education
The necessity of applying, results from the lack of funds in the school budget, which only reach for maintenance but not development!
Teren de joacă pentru copii

Teren de joacă pentru copii

Repair and Construction
Amenajarea unui teren de joacă pentru copiii din satul Izbiște.
Centrul comunitar din Zaim

Centrul comunitar din Zaim

Repair and Construction
This fundraising campaign was finished.
Parc Modern în Ungheni

Parc Modern în Ungheni

Repair and Construction
This fundraising campaign was finished.
iParc

iParc

Repair and Construction
This fundraising campaign was finished.
Active and Positive Ageing!

Active and Positive Ageing!

Repair and Construction
Сбор средств для этого проекта был завершён.
Casa Parohială din satul Săiţi

Casa Parohială din satul Săiţi

Repair and Construction, Society
Casa Parohială din satul Săiţi necesită renovare. Parintele Boris roagă toți sătenii și oamenii de bună credință să ajute cu donații.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!