Village Quest in Costești

by Doinița Andronic

 • Campaign
 • Comments
 • Backers


Village Quest în Costești constituie un eveniment dedicat tinerilor care are ca scop implicarea tinerilor dornici de aventură, într-o activitate cognitivă ce presupune cultură generală, logică, aptitudini de colaborare și mișcare.

Proiectul oferă oportunitatea de a descoperi partea turistică și istorică a localității Costești. O cunoaștere altfel decât o simplă călătorie sau traseu zilnic spre școală sau serviciu.

În cadrul concursului se formează echipe din maxim 6 participanți aleși aleatoriu de către echipa de organizare. Fiecare echipă va porni simultan de la punctul de pornire însă pe trasee diferite. Traseul este format din 12 puncte. Fiecare echipă va avea indicii care îi va duce la următorul punct unde va fi apreciat după modul de rezolvare a provocării.

Pentru elaborarea proiectului este necesară suma de 3000 de lei, fonduri folosite pentru asigurarea participanților cu materiale necesare pe tot parcursul concursului ca: sticle de apă și mâncare, cărți și bilete la evenimente pentru învingători, certificate pentru voluntari materiale necesare pentru promovarea evenimentului, dar și brățări pentru toți participanții.

Evenimentul Village Quest în Costești se va desfășura la data de 21 mai, ora 9:30 în incinta Casei de Cultură din localitate.

Proiectul este organizat de către grupul de inițiativă EcoTerra care are drept scop promovarea unui mod sănătos de viață și implicarea tinerilor în societate.

În prezent avem realizate în jur de 15 proiecte printre care:

" Mersul pe bicicletă- vis sau realitate" - prin care s-a realizat construcția unei parcări pentru biciclete,

elaborarea maratonului VeloYouth;

" Centura verde a liceului" ;

" Crește prin teatru".


Avem încredere în dumnevoastră.


 

 1. Olga Chiriac 
  MDL 388.00

  7 years ago
 2. Anonymous 
  MDL 194.00

  7 years ago
 3. Serghei Prisacaru 
  MDL 194.00

  7 years ago
 4. Anonymous 
  MDL 97.00

  7 years ago
 5.  
  MDL 19.40

  7 years ago

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!