CINEHUB.MD

adăugat de A.O. ALTFILM

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


CINEHUB.MD este o platformă dedicată cinefililor, cineaștilor și profesioniștilor din domeniile conexe (teatru, muzică, fotografie, TV, publicitate, etc.).


CINEFILII vizionează filme, citesc informații despre filmul național sau internațional. Vizionează interviuri cu  vedete din cinematografia națională sau mondială. Urmăresc proiectele în derulare sau află planuri de viitor ale cineaștilor. Sunt informați despre evenimentele cinematografice din țară și principalele evenimente internaționale. Pot comenta filme și susține autorii preferați. Se pot implica în proiectele care necesită figurație.


CINEAȘTII au acces la contactele tuturor membrilor. Își promovează portofoliul și primesc notificări despre job-uri disponibile. Au acces la lista de echipamente. Își alcătuiesc bugete bazate pre informații la zi. Își crează echipe pentru proiectele proprii sau participă în proiectele inițiate de alți membri ai comunității. Participă la seminarele online sau evenimentele offline organizate de Platformă. Primesc consultanță de la experți sau de la colegi, pe scenariu, filme sau chestiuni de logistică. Primesc notificări despre festivaluri, ateliere și alte evenimente la care moldovenii sunt eligibili. Sunt informați despre sursele de finanțare pentru diverse activități cinematografice (training, producție, distribuție). Primesc feed-back și susținere din partea publicului. Au acces la informații și contacte publicate de membrii comunității: servicii catering, transport, hamali, juridic, contabil, etc. Au acces la baza de date cu documente pentru producție. Participă la elaborarea politicilor care vizează domeniul și sunt reprezentați în comunicarea cu instituțiile statului sau comunitatea internațională.


PROFESIONIȘTII din domeniile conexe își pot oferi serviciile și își pot promova lucrările. Pot afla detalii despre proiecte și pot participa în proiectele de care sunt interesați. Cei înscriși în platformă, vor fi primii care află despre proiectele inițiate și despre solicitări de servicii care îi vizează.


AUTORITĂȚILE au informații despre activitatea cineaștilor și un canal de comunicare atunci când e o informație care vizează industria. Pot selecta filme pentru „prezentări de țară”, pot obține statistici și rapoarte.


PARTENERII străini primesc informații despre capacitățile de producție din Moldova (personal, echipamente, servicii, costuri) și pot accesa direct sau prin angajarea unui manager de producție (fixer) local toate resursele disponibile.


Proiectul este implementat de ALTFILM, UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN MOLDOVA, OWH STUDIO, YOUBESC CREATIVE INSTITUTE, cu susținerea Ministerului Culturii al Republicii Moldova.


Detalii puteți găsi aici, pe pagina de Facebook a proiectului. ... Banii colectați vor fi utilizați pentru designul și programarea platformei, procesarea și completarea bazei de date.


Vă mulțumim pentru sprijin.


 


  1. Alexandrina Serediuc 
  MDL 970.00

  Eu cred :) Succes!

  7 ani în urmă
 2. Lidia Scarlat 
  MDL 485.00

  7 ani în urmă
 3. Pavel Radu 
  MDL 970.00

  Spor la treaba.

  7 ani în urmă
 4. Veronica Esanu 
  MDL 776.00

  7 ani în urmă
 5. Ion Gnatiuc 
  MDL 388.00

  7 ani în urmă

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!