Crește prin teatru

adăugat de Rotari Elena

 • Proiect
 • Întrebări
 • Comentarii
 • Donatori


Proiectul „Crește prin teatru" are drept scop încurajarea a 20 de copii din familii social-vulnerabile, prin încadrarea lor într-o activitate socio-cognitivă, vizionarea unui spectacol la teatrul „Licurici".

Proiectul ,,Creşte prin teatru”, realizat de grupa de inițiativă EcoTerra, satul Costești, Ialoveni a obţinut deja un suport financiar, valoarea căruia constituie 2 500 lei. Acesta este finanțat de către Fondul Pentru Tineri Ialoveni, în parteneriat cu Fundația Est-Europeană, Eco-Răzeni și MTS.md. Suma de 2 500 de lei va fi repartizată pentru cheltuieli de transport - 1000 de lei, bilete la teatru - 800 de lei și respectiv 700 de lei pentru pauza de masă.

Problema este că trebuie ca beneficarii sa achite 20% din toate cheltuielile, respectiv cheltuieli de transport, bilete, pauza de masă. Respectiv cei 500 de lei sunt un impediment pentru a implimenta proiectul. Copii nu sunt în stare să acopere restul cheltuielilor, deoarece provin din familii care abia le asigura o existență zilnică minimală.

Proiectul merită să fie finanțat, pentru ai motiva pe copii  să vadă lucrurile altfel și să știe că sunt susținuți.

Pe viitor vom încerca să îi încadrăm într-o piesă de teatru sau recital pentru ca să continuam șirul de activități împreună.

Mizăm pe ajutorul dumneavoastră!


 


 


 


 Pentru ce vor fi cheltuiți banii donați?

Pentru transport, pauză de masă și bilete la spectacol.

 

 

 

 

 1. Grosu Igor 
  MDL 329.80

  7 ani în urmă
 2. Svet Maria 
  MDL 194.00

  7 ani în urmă
 3. Razvan Ursu 
  MDL 776.00

  7 ani în urmă
 4. Anonim 
  MDL 58.20

  7 ani în urmă

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!