Donează în campania „Masa Bucuriei”

adăugat de Popescu Ludmila

 • Proiect
 • Întrebări
 • Comentarii
 • Donatori


 Ştiţi care strigăt de durere este cel mai puternic? Cel pe care-l citești în ochii bătrânilor singuratici și neajutorați.


Zilnic, la cantina mobilă „Aproape de Aproapele” peste 180 de bătrâni vin să-și aline foamea și singurătatea. Sunt oamenii care-și poartă anii împletiți în mersul agale și vocea dozată de înțelepciune. Sunt bătrâni care au rămas singuri, iar pensia nu le permite să-și asigure minimul necesar în alimentație. Astfel, deja de mai bine de doi ani de zile, prin intermediul cantinei mobile „Aproape de Aproapele”, acești bătrâni primesc zilnic un prânz cald gratuit. Își încălzesc mâinile de la farfuria cu supa caldă și sufletul din discuția cu voluntarii ce le-au devenit o familie. Putem asigura existența acestui sprijin al bătrânilor prin susținerea campaniei „Masa Bucuriei”.


Misiunea Socială Diaconia face apel către oamenii cu suflet mare, către oamenii ce nu rămân indiferenți la durerea celor singuratici și neajutorați. Prin implicarea în campania „Masa Bucuriei” putem asigura sursa primă din care sunt procurate produsele alimentare în pregătirea prânzului cald distribuit la cantina mobilă.


Împreună îi putem ajuta! Cu gesturi mici, putem face lucruri mari.


Cu  15 lei - asiguri un prânz unei persoane nevoiașe.

Cu 105 lei - asiguri prânzul pentru 5 zile.


VIDEO


Te costă puțin să asiguri unui om încă o zi din viață. Prin solidaritate putem învinge orice durere.


Informații despre cantina mobilă: În aprilie 2013, Diaconia a lansat  în Chișinău cantina socială mobilă  „Aproape de Aproapele”.  Prin intermediul acestui serviciu, oferit prin implicarea unei echipe de voluntari,  zilnic,  peste 180 de oameni nevoiaşi (bătrâni singuri, persoane fără adăpost)  primesc un prânz cald. Astfel, Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei e permanent aproape de cel aflat în nevoie, tratându-l ca și chip și asemănare a lui Dumnezeu.  


DSC01456-1cantina-mobilă-„Aproape-d-Aproapele”


 


 


 


 


 


 


 


 Când și unde puteți vizita serviciul cantina mobilă „Aproape de Aproapele”? Cantina mobilă „Aproape de Aproapele” distribuie prânzuri calde beneficiarilor de luni până vineri, în două locații: 15:00- parcul Serghei Lazo din capitală 15:30 - cimitirul Eroilor Care este impactul campaniei „Masa Bucuriei” 2015? În cadrul campaniei „Masa Bucuriei” 2015 am reușit să implicăm în campanie 83 magazine din 13 localități. În ziua colectei, am reușit să adunăm 22 de tone de produse alimentare care s-au transformat în 863 de pachete alimentare distribuite bătrânilor în ajun de Paști și peste 26 000 de porții de mâncare distribuite zilnic beneficiarilor cantinei sociale „Aproape de Aproapele”. De ce să susțin campania „Masa Bucuriei”? Sunt oameni a căror bătrânețe este alftel decât se așteptau. Pensia, în medie de 700 de lei, nu le poate asigura un trai decent. Mulți dintre ei economisesc pe mâncare în favoarea medicamentelor sau serviciilor comunale. Astfel, stau înfometați. Fiecare poate veni în ajutorul lor. Cu orice donație, fie ea de 15 sau 1000 de lei, asigurăm acestor persoane dreptul la minimul în alimentație. Vă mai întrebați de ce să îi ajutăm? Pentru că altcineva nu prea are cine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Liuda Botezatu 
  MDL 582.00

  Paste Fericit !

  8 ani în urmă
 2. Victoria  
  MDL 485.00

  Paste fericit

  8 ani în urmă
 3. Panco Otilia 
  MDL 194.00

  8 ani în urmă
 4. Anonim 
  MDL 1,940.00

  Un Paste cat mai luminos pentru toti flamanzii :)

  8 ani în urmă
 5. Anonim 
  MDL 291.00

  8 ani în urmă

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!