O raza de lumina (editia II)

adăugat de Ask a Mom

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Magia Craciunului ☃️❄️??

Ask a Mom & diaspora!

#shoeboxmoldavianmumsuk

Undeva departe, printre brazi inzapeziti e o casuta mica, mica, in care incap mii de dorinte si vise.. Acolo, la Polul Nord, traieste Mos Craciun. El stie toti copiii lumii, le stie visele si sperantele si stie ca ei il asteapta... unii in paturi cu puf, iar unii in frig. Visele le sint la fel de colorate si asteptarile la fel de mari!!

Anul trecut, cu ajutorul vostru am reusit sa ajungem la 83 de familii si mai mult de 200 de copii!! Anul asta sper sa bucuram si mai multi!!

Vreau sa va anunt cu drag ca mamicile (elfii) din UK, la initiativa Tatianei Tatiana Zveaghina-Triboi , a Olgai Ursu si Nataliei Natalia Luca Dziewulska , dau viata si anul asta proiectului #shoeboxMoldova si trimit spre copilasii nevoiasi cutii in care pun cadouri si zimbete, voie buna si caldura, dulciuri si binecuvintare!

Traseul elfilor (totul depinde de cite cutii adunam) va porni de la copiii din penitenciar, copiii internati (unii uitati) in spitalul de friziatrie, copii din sectia chirurgie septica si reanimare IMC, centrul maternal Anenii Noi, familii din Singera, Tintareni, Calarasi, Causeni.. In plan am inclus asistentii parentali profesionisti, in fata carora plec capul si le multumesc pentru curajul de a lua in ingrijire copii din orfelinate (multi cu dizabilitati) si a le oferi caldura unei familii...

Pentru cei care vor sa contribuie de la distanta pentru procurarea produselor alimentare este deschis acest proiect (suma colectata pina la 01 septembrie a fost utilizata pentru procurarea ghiozdanelor si a rechezitelor scolare pentru 80 de copii)

Oricine doreste sa se alature cu cadoul e mai mult decit binevenit (neaprat indicati virsta si sexul) !!! Cit mai multe cutii, cu atit mai multe zimbete!

Anul acesta vom avea nevoie de elfi voluntari si trasurile lor, ca un elf cam schiopateaza ?

Sa inceapa magia!!!

Ho Ho Ho

Elfii Mosului ;)


 

 1.  
  MDL 19.40

  6 ani în urmă
 2. Alina Moraru 
  MDL 388.00

  Pentru Valentina

  6 ani în urmă
 3.  
  MDL 19.40

  6 ani în urmă
 4. Anonim 
  MDL 194.00

  6 ani în urmă
 5. Anonim 
  MDL 194.00

  6 ani în urmă

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!