Pentru tine o urare, pentru noi căldură mare

adăugat de Anastasia Cires

 • Proiect
 • Întrebări
 • Comentarii
 • Donatori


Suntem echipa de la „Casa Mărioarei” - casa noilor începuturi pentru mii de femei din Moldova. Suntem un adăpost temporar și un centru de reabilitare pentru victimele violenței în familie.

În afară de serviciile de asistență socială, juridică, psihologică și medicală pe care le oferim, beneficiarele noastre găsesc aici liniștea și forțele interioare pentru a ieși din cercul vicios al violenței. E o muncă care ne place și de care ne mândrim.

Ce facem acum? Confecționăm felicitări hand-made prin care vrem să surpindem femeile dragi din viața ta cu ocazia sărbătorilor de primăvară.

De ce o facem? E un semn al nostru de mulțumire pentru susținerea cauzei noastre.

Ce trebuie să faci? Donează online, prin intermediul cardului, fie trimite un sms cu numărul 606 la numărul scurt 1555 (pentru abonații Moldcell, suma unui sms fiind de 24 de lei) și vei aduce sărbătoare și o mare căldură în Casa Mărioarei. Contribuțiile adunate vor acoperi cheltuielile pe care le suportăm pentru încălzire. Lunar acestea constituie circa 17 000 de lei pentru asigurarea condițiilor termice decente pentru cel puțin 24 de beneficiari.

Cum soliciți felicitarea? Scrie-ne într-un mesaj privat fie pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/cmarioarei/, fie la adresa electronică: [email protected] următoarele informații: • Numele și prenumele persoanei;

 • Gradul de rudenie / prietenie;

 • Adresa.


Noi îi vom expedia o felicitare sută la sută hand-made cu un mesaj personalizat din numele tău. Asigură-te că ne indici corect adresa.

Felicitările vor fi expediate prin intermediul serviciului Poșta Moldovei, doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Avem mai multe modele, alegerea este mare, iar felicitările sunt încărcate cu multă energie pozitivă, or în tot ce facem aici, la Casa Mărioarei, depunem dragoste și suflet.


Să avem o primăvară frumoasă. Mulțumim că îți pasă.VIDEO


 


 


 


Ce trebuie să fac? Ne scrieți într-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/cmarioarei/, ori la adresa electronică: [email protected] următoarele:

 • Numele persoanei pe care doriți să o felicitați;
 • Gradul de rudenie / prietenie; Adresa exactă, inclusiv codul poștal.

Puteți trimite o felicitare chiar beneficiarelor noastre, de ce nu? Vă vom fi recunoscători. Cât trebuie să donez ca să solicit o felicitare? Mărimea donației nu contează. Oricare contribuție este binevenită, fiecare donator având posibilitatea de a-și surprinde persoanele dragi cu o felicitare hand-made din partea noastră. Câte felicitări pot solicita? Câte vă poftește inima. Pot solicita felicitări pentru rudele/prietenii de peste hotare? Nu. Felicitările vor fi expediate doar pe teritoriul Republicii Moldova. Cum mă asigur că felicitările au ajuns la destinație? „Casa Mărioarei” va expedia felicitările prin intermediul Poștei Moldovei. Vă rugăm să vă asigurați că ne-ați expediat corect adresa destinatarului. Cum mă asigur că banii donați vor fi utilizați pentru scopul anunțat? Suntem în totalitate transparenți. La finele campaniei vom organiza o serată pentru beneficiarele noastre, eveniment care va fi reflectat atât pe pagina noastră de Facebook, cât și pe site-ul nostru.

 

 

 

 1. Anonim 
  MDL 97.00

  7 ani în urmă
 2. Anonim 
  MDL 1,940.00

  7 ani în urmă
 3. Rodica JEREGHI 
  MDL 97.00

  să vă fie de ajutor

  7 ani în urmă
 4. Anonim 
  MDL 194.00

  7 ani în urmă
 5. Anonim 
  MDL 582.00

  7 ani în urmă

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!