„Vino cu mine, școala e și pentru tine!”

adăugat de Oxana Limbas

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Liceul Teoretic „Mihail Bârcă” din comuna Mileștii Mici, raionul Ialoveni, este o școală deschisă tuturor, o școală prietenoasă, o școală care abordează procesul de predare-evaluare-învățare într-un mod dinamic și atractiv, o școală care oferă sprijinul tuturor copiilor.

Este școala care primește orice elev, îl valorifică, și îl face să se simtă ca acasă. În viziunea noastră, este școala ideală unde, toți elevii vin cu plăcere și sunt stimulați să-și atingă maximul potențial. Drumul  parcurs pentru a deveni o școală de succes a fost lung și dificil. Un aspect important în acest proces a fost trecerea de la școala tradițională la cea incluzivă.

Devenind o școală incluzivă, nu ne rezumăm la simpla plasare sau integrare a copiilor cu dificultăți de învățare și socializare, dar și la asigurarea tuturor condițiilor necesare copiilor cu dizabilități locomotorii.

Pentru a avea acces în instituție acești copii au nevoie de o rampă, deoarece urcarea scărilor provoacă disconfort atât fizic, cât și pshihologic.

Scopul proiectului este de a construi o rampă de acces, nu doar pentru copiii instituționalizați la etapa actuală, dar și pentru alți beneficiari cum ar fi: persoane în etate, persoane cu dizabilități locomotorii din comună, deoarece în liceu se desfășoară activități culturale, sociale în cadrul cărora participă și astfel de persoane.


 


 

 1. Diana Vicol 

  Succes!

  5 ani în urmă
  MDL 194.00
 2. Clasa 8 

  Succes

  5 ani în urmă
  MDL 194.00
 3. Larisa Delendrea 

  Succes!

  5 ani în urmă
  MDL 194.00
 4. Bostan  

  5 ani în urmă
  MDL 97.00
 5. Popov  

  Baftă

  5 ani în urmă
  MDL 97.00

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!