HARMASAR | Debut Album

adăugat de HARMASAR

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Harmasar11


Dragi gospodari și gospodine, suntem trupa HARMASAR de Folk/Pagan Metal din Republica Moldova. Suntem pe scenă de mai mult de 2 ani, timp în care am reușit să adunăm piese pentru un album și voi aveți ocazia să participați la realizarea acestui scop, fapt care prevede și anumite remunerări.


Harmasar1


Despre ”HARMASAR”: Fiind inspirați de istoria și folclorul românesc și de faptele eroice savârșite de strămoșii noștri începând de la Daci, am creat Harmasar, unica trupă de Folk Metal din R. Moldova. Data oficială de naștere o considerăm 7 septembrie 2013. În această perioadă am reușit să evoluăm în concerte și festivaluri din țară cât și peste hotare (Festivalul Medieval-Vatra, Death Morozz, Metal Displacement Over Nistru, Festivalul Medieval de redeschidere a cetății Sorocii, W:O:A Battle of the Bands România, Rock'n'Haret) împreună cu trupe cunoscute ca Bucovina, Abnormyndeffect*(MD), Thrashless(Est), In Arkadia(Fr), Dark Fusion(Ro), VxPxOxAxAxWxAxMxC(Austria), să lansăm cu succes 3 single-uri „Daoi”, „Vaslui 1475” și „Națiunea”. La fel am luat primul loc în cadrul proiectului POT Music.


harmasar2

În viitorul apropiat planificăm să înregistrăm albumul de debut, care va conține cele mai bune lucrări ale noastre la care am muncit timp de 2 ani. Asa cum ne sponsorizăm din banii personali și toate-s scumpe la noi în țară, începând de la înregistrarea în studio și terminând cu imprimarea materialului pe CD, vă rugăm să puneți umărul la făurirea visului nostru, primul album cu piese care vin să schimbe generația tânără, să reamintească cine suntem și de unde venim. Contăm pe susținerea voastră!


 


 


 


  1. nemitz ivan 
  MDL 11,232.60

  Full success !

  8 ani în urmă
 2. Ceban Andrei 
  MDL 97.00

  Bravo Baieti

  8 ani în urmă
 3. Creiti Pantelei 
  MDL 194.00

  8 ani în urmă
 4. Besliu Sergiu 
  MDL 582.00

  Succes !

  8 ani în urmă
 5. Teodorescu  
  MDL 582.00

  Faceti treaba faina.

  8 ani în urmă

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!