Un adăpost pentru fiecare cîine!

adăugat de Clubul Diversitate

 • Proiect
 • Întrebări
 • Comentarii
 • Donatori


Ultimele noutăți despre proiect le găsiți în coloana „Actualizări”. 


Căutăm adoptatori și sperăm să găsim 200 într-un raion de 80 000 locuitori. Deja sunt 23.  Apoi, prindem cîinii și îi ducem acasă la cei care vor adopta. Plătim  o consultație a veterinarului să se știe starea sănătății cîinelui. După ce vor trăi la adoptatori 4 săptămîni, în care să se adapteze la noua casă, vom steriliza femelele. La fel vom steriliza și femelele din gospodăriile celora care înțeleg importanța acestei proceduri, dar nu au bani ca să o plătească. Nu în ultimul rînd, vom informa printr-un film, ziarul local, adresare școlilor și primăriilor, despre procedura de sterilizare de care încă nu toți cunosc și de asta cîini continuă să se nască și au 2 drumuri triste, spre înnec sau spre viața de vagabond.


Investiția care o cerem este minoră, iar rezultatul la care putem ajunge este maxim. Un întreg raion fără cîini vagabonzi, dar cu cîini ce au un adăpost și hrană, și îngrijire, și iubire!


În medie, sterilizarea cu toate medicamentele necesare, costă 100 de lei. La această sumă se mai adaugă plata pentru transportat. Suma de 30 000 de lei sau 1500Euro pe care o solicităm, ne va fi suficientă să sterilizăm în jur de 250 femele, ceea ce e mai mult decît femelele care vagabondează în Drochia. Adică, ne vom lărgi în satele alăturate orașului, dînd un bun exemplu, dar și prevenind apariția noilor cîini vagabonzi.


La fiecare etapă vom plasa fotografii a persoanelor care adoptă împreună cu patrupedul adoptat. Mulțumim de susținere!


 


 


 


 


 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Anonim 
  MDL 388.00

  8 ani în urmă
 2. Stella Botnaru 
  MDL 388.00

  8 ani în urmă
 3. Anonim 
  MDL 194.00

  8 ani în urmă

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!